Skönt!

Nu verkar det ha löst sig med lite återbet av vår resa som gick i stöpet!! Lite synd jag inte visste det gällde flyg i sverige oxå, tänkte inte ens på det utan bokade om dem till våre resa till linkan i slutet på april. Blev bra dyra tickets (hade nog kunnat gå att få några tuss billigare, så liiite surt) Men huuvudsaken det andra löste sig. Biljetterna i sve kan vi ju iaf nyttja (om än som sagt lite onödiga kulor..) Nåja det känns iaf bra!

Har ingen bil idag, solen skiner inte. Så vi chillar lite på förmiddan, tindra bygger pussel o jag klurar på olika saker som vanligt..

Lite pics från första provturen utan stödhjul. Bra vingligt var det.. Liksom svårt hitta balansen men det kommer la..Roligt tyckte hon det var iaf :-) Fast bättre när morfar hjälpte, jag var INTE lika bra på att sötta upp liksom ha ha..Mamma behöver oxå  öva liksom.. Vad f-n första ggn för mig med. Jag har inte lärt nån cykla tidigare :-)





(kika in snön i bakkgrunden..Men OBs!! Det är alltså plogvallar, efter att man typ kört med snöslunga , om ni nu vet vad det är ha ha... Inte så mkt snö annars.. men nja glass i solen på uteservering kanske får vänta ett tag iaf...)

Kommentarer
Postat av: Cicci

Wow det måste ha varit massor av snö uppe i Luleå :)

Va roligt att hon lär sig cykla utan stödhjul. Måste kännas grymt roligt att följa sin lilla tjej i utvecklingen. Sötisen!

Skönt det löste sig med återbetalningen men synd biljetterna ner till Linköping blev så dyra. Jag hoppas vi hinner ses när ni kommer ner.

Vi hörs snart. Kramkram

2009-04-02 @ 12:15:46
Postat av: Sanna

Ooooh! Vilka vallar.... Shit! En annan tycker vi har mycket snö då det blir över decimetern.... Haha, lite skillnad!



Puss på nosen

2009-04-02 @ 13:18:06
Postat av: Anonym

Men som sagt... det är itne sååå mkt snö i övrigt :-)

fast iofs för er är det nog mkt snö vart jag än knäpper kort :-) men börjar vara bart på vägarna nu...



kramkram

2009-04-02 @ 15:03:34
Postat av: Cammi

Ang plogvallar kommer ni dö när ni ser våran gård..vi kommer aldrig få sommar här ;-)



Vad duktig hon är på att cykla, Thilde tycker inte alls om att cykla konstigt nog. Så nu måste vi köpa en ny cykel för att hon vuxit ur sin gamla utan att ens ha använt den. Nå, vi har ju en lillasyster i huset som får ärva..bra att hon kan ärva något som är i nyskick ;-)

2009-04-02 @ 19:48:08
Postat av: Anonym

ha ha...



Hin förösker, men kan verkligen INTE ännu :-)Utan ordentlgit med std så skuylel hon ramla på en gång ...

Ja kul för lillan :-)

2009-04-02 @ 21:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback