lista..

Var bara tvungen göra en lista nu igen :-)

När vill du skaffa ett syskon till Tindra?

he he svårt backa ur nu.... Vilket jag inte skulle vilja heller för allt i världen såklart!  så i slutet på sommaren/början på hösten kan tillskottet i familjen gärna få entra världen.


Hur berättade ni för alla att ni väntade barn? (dina/johans föräldrar, kompisar osv)
Ja ni... en del fick veta det ooooootroligt tidigt. Då det vankades 30års fest o jag inte riktigt visste hur jag skulle göra, så redan där fick några veta. Alltså samma dag/vecka jag plussat.. (kändes bäst berätta för värdinnan, slasktratten o hans sambo) Till päronen tyckte jag vi kunde vänta tills typ v 12 el nått sånt, bara för skoj skull.. Men den planen sprack oxå. När Johan lite väl glad ihågen på nyårsafton kring tolvslaget ringer sina föräldrar ha ha... Klart jag ville berätta för mina då oxå.. så så blev det.. Även då fick några andra par veta det.. Ja liksom nyårsafton  utan barn i närheten o ändå inte en droppe skumpa, var liksom svårt förklara bort. Jag orkade liksom inte köra med nått "äter pencillin" tjafs ingen hade ju trott på det ändå... Ja o så där höll det på.. man är ju så glad över sin nyhet att den är svår att hålla för sig själlv :-)


Om du var tvungen att äta en och samma måltid i resten av ditt liv, vad skulle det bli?
fyyy så trist... skulle nog få bli.. oj vad svårt... Ja nån pasta tror jag..


Fiser du på offentliga platser? (haha, här kom en oseriös fråga.. det blir inte lika roligt annars!)
he he... gör inte du det ibland? När nöden trycker på.. Då hoppas jag o ber som fan att den ska smyga o inte lukta. Fast iofs när tjejer fiser luktar det ju alltid hallon så...


Säger du till t.ex frissan eller butiksbiträdet om du är missnöjd med någonting (klippningen, bemötandet osv)?
hmmm När jag blev typ rosa i håret var jag ju tvungen. Däremot gillar jag sällan hur det fixar till det efteråt, puffar liksom upp det så mkt.. MEN  har ju sett innan att klippningen är bra. Då orkar jag inte säga nått. Butiksbiträde, nja sällan det ska vara om det är en riktig surkart. El såkalrt om jag köpt nått som inte håller kvallan, typ gått sönder då kan jag la säga till.Men nej är nog rätt snäll för det mesta..

Har någon försökt tillrättavisa dig som mamma? (typ sagt att du gör fel)
Nja inte direkt.. nån liten kommentar nångång... Det är en sak jag blir sååå less på o redan fasar för när bebben kommer. Det är det här ämnet :Amning. För där tycks liksom folk tro det har allmän rätt att tycka o tänka o säga vad som är bäst för mig o bebisen hur som helst. Nej tack jag kommer göra det som känns bäst för mig o följa min kropp o hur det fungerar... Rent allmänt så kan vissa saker med barn liksom vara så att folk tycker att man bara kan kasta ur sig "hur det ska vara" (enligt dem alltså) Utan att tänka på att man faktiskt kan såra en annan person. Så inte direkt tillrättvisa kanske, men många "kloka tips"  får man räkna med som förälder..


Skulle du skriva en bok baserat på ditt liv?
ha ha... vette fan om den skulle bli  såå intressant..Men ja eg har det ju hänt en hel del saker..


har du och gubben nån låt?
Vi hade en töntig låt som vår låt ha ha En låt med Sara Löfgren

har du nått mellannamn?
Maria Elisabeth

har Tindra nått?
Maria Lovisa

har sebbe nått?
Carl

skulle du vilja va kille för en dag?
Självklart! Vore häftigt testa!


Vart skulle du allra helst vilja bo i hela världen?
Ja bara jag har nånstanns att bo snart är jag nöjd :-)
Jag vill gärna bo i en stad med närhet till vatten. En stad som inte är för liten (men behöver inte va så stor heller). En stad med många möjligheter o enkelhet att liksom åka iväg o hitta på roliga bus. Ett eget hus med en stor bra tomt o nära till vännerna o familjen, det vore optimalt.
(svårt : Lullleee är ju rätt bra. det enda som jag tycker är tråkigt är läget på kartan, liksom så mkt mera planerande om man vill hitta på nått...)

Drömsemester?
Många ställen: NY , Hawaii. Thailand.


Skulle du kunna tänka dig att vara egen företagare?

He he tror jag är för lat för det. För mkt jobb som krävs  hela tiden.

Skulle du kunna tänka dig att vara hemmafru?
Helst inte faktiskt! Jag trivs bra med utbytet av att möta andra människor, känna att man liksom "gör nån nytta" Sen skulle jag gärna bara jobba typ 50% el fast 2 dar i veckan. Men iaf jobba det är otroligt viktigt för mig har jag insett.

Vad gör dig lycklig?
Livet!! Livet med familjen, kärleken o vännerna

Vad gör dig olycklig?
Om nån i min närhet mår dåligt el blir allvarligt sjuk. Om jag skulle få brustet hjärta. Om min dotter inte mår bra.

Vad önskar du dig helst av allt nu?
en stor fet puss av min älskling ha ha...
Kanske veta lite om framtiden.. (men det är luuugnt... hehe)
Masssa nya härligt fina kläder, som passar bra även på min lilla kula!

Om du fick beskriva dig själv med ett ord, vilket skulle du välja?
Kärleksfull

Vad är värst falskhet eller ensamhet?
Falskehet. Jag är hellre ensam än omger mig med falska människor.

Sista frågan: Vad är en perfekt dag elnigt dig?
Oj oj oj Eftersom jag är rätt busig av mig o gillar liksom massa olika saker så är detta en otroligt svår fråga.
Men jag skulle nog vilja börja dagen i en stor härlig säng med frukost på sängen (oboyen får INTE glömmas bort ha ha). Sen skulle jag vilja att resten av morgonen förflöt lugnt o stilla. (= inget tjafs om kläder, mat etc..) Efter det skulle jag gärna hitta på nått bus med min familj, kanske  åka o bada el till en nöjespar etc. Äta god lunch o bara nuta av varandras sällskap. Ni vet när man har där dunder kul hela familjen. En sån här gång när man tittar på tindra o det nästan tåras i ögonen över vilket glädjerus man känner över just sin unge... Sen sen ... låt se vore det kanske mys få avrunda kvällen på tu man hand med min älskling, avnjuta en härlig romantisk middag på en fin restaurang. GÅ vidare till vårt fina hotellrum o bara rå om varandra. (förhoppningsvis inte stupa i säng efter dagens äventyr ) o ha det såååå mys...
JA det vore nog en perfekt dag enligt mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback