ditten o datten...

Jaha vad händer här då:

låt se, eg inte så mkt.

Tindra hade eg pysselverkstad idag p ådagga, men hon är som så hostig o förklyd så vi skippade den i år o så blir hon hemma imorrn oxå. Istället begav vi oss till happis/finland för att köpa julklappar. Kan säga som så här utan julklappar kom vi hem..

Istället tankades det för fullt upp med dryck i torneå. Nej inte tills oss vuxna utan det var trpy som fick sig en karta Nan2 ...
Tindra fick oxå nått efterlängtat: en rånarluva: Japp jag har inte köpt det till henne innan då jag tänkte detta skulel totalratas av min ganska så noggranna tjej. Men icke då bästa kompisen Tristan hade ju en sån på dagga så då ville hon oxå ha. Perfekt så här dessa riktigt kyliga dagar. För vet ni tempen är nere på -17 grader nu o kallare blir det säkert ännu senare, brrrr brrrr brrr..

Nu blire bara till att äta god mat, se film o ta det chill..
Imorrn får vi se, kanske jullunch (vi får se) o hockey kär i storstan...

Skönt att vara lediga o känna chillet..
Dock grubblar sig min knopp en del  o jag blir lite ledsen av att tänka på en sak, nej så får det bara inte vara då måste det lösas annars blir det då ingen rolig jul! :-(  Jaja just nu kan jag inget mera göra.. men känns ändå väldigt tråkigt. Blir faktiskt tom tårögd av att sitta här o skriva om det, men men nu håller min tös på att länsa sin chokladkalender så nu måste hon hejdas,(har nämligen fått en försenad o då har hon ju typ en halv kalender att öppna), hmmm verkar som hon kan brås en del på sin mamma där ;-)

(en sak som är lite rolig när hon öppnar kalendern, är att när hon ska hitta igen siffrorna så får man höra saker som : Pappas nummer, Pierres nummer, jannes nummer...)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Nämen Jenny!! Har du gett Tindra en rånarluva??? Då får jag snart ut och jaga henne:) Stor kram till er alla!

2009-12-16 @ 10:59:40
Postat av: Anonym

ha ha har ju fått lära mig av mamam det visst heter väpnarluva, sak samma i mina ögon :-)



Inte d´å min tös ska inte komma i klämeri med lagen nånsin :-)

2009-12-16 @ 12:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback