måndag..

Ledigt för hema familjen, Sant?!:

Jo det är faktist sant :-)

Lördagen var riktigt trevlig, om än det inte blev vinst :-( surt sa räven! Men men sen blev det skoj, med frågesport, surr oså holloaballo på krogen som avsltuades med käk på max, trodde dock mina fötter skulel avlida innan jag var framme  där, aj aj aj i fossingarna alltså.. men men har man I wanna f*ck you boots så har man  (ha ha, en rolig prick som sa så till mig, jag brukar ju sällan bli ställd utan ha svar på tal, men jag blev alldeles tyst o kom inte på nått att svara ha ha...)
Så mkt dans, goa vänner o barhäng blev det i like it , synd bara att södertöserna saknades! Men klart de passar på åka hem nu när det är uppehåll..

Dagens efter var inte lika kul.. Jag kräåktes 5 gånger på förmiddan, de första 2 så  tänkte ajg liskom att de nog kanske ändå var bakiks dålig, men  när det aldrig gav sig o magen började leva sitt eget liv så frstod jag att det inte kudne vara bara det...  Nej fii fan så fortsatte det inte spy men... Nej ingen rolig dag..
Johan var ju o gaddade sig, är några sittningar kvar men jag tror den blir asfin när det är färdigt, kul att se!
Han fick trevliga besök där o bland annat ett par so mahde med sig kaffe o muffins, rara dem är! Så synd man missade fikat oxå ha ha...

Ja ja igår på sena em så kändes det rätt ok igen o nu är man ju frisk..
Vilken tur bara man inte plannat åka iväg nånstanns nu igår för det hadej uvarit helt kört..

Just ja för några dar sen fick våra goa goa vänner sin lille pojke, Stort grattis till dem!! Hoppas allt är bra för dem!


men men nu ska jag gå o leka kurragömma md min tös..




Kommentarer
Postat av: Egirl

Jaha du var i samma tillstånd som jag märker jag!! :-)

2009-12-14 @ 13:25:52
Postat av: Anonym

ja vad f-n det verkar inte bättre :-)

2009-12-14 @ 14:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback