Premiär..

Idag var premiären för lillskrutten med mat,
Jag hade glömt hur svårt det kunde vara mata en lillskrutt innan de liksom kommer på hur man gör. Men han verkade tycka om det iaf, men åt minst lika mkt på sina händer o haklappen o innan vi var färdiga var han helt majspureig hela han :-)




Kommentarer
Postat av: Sanna

Gullunge!

Fy tusan vad sööööt han är! Man dör en lite smula. Snacka om att han blir farlig på krogsan om några år... ;-)



KRAAAAAAAAAM

2009-12-14 @ 19:38:55
Postat av: Cicci

Det är någon sorts "hat-kärlek" att se bilder på er. Jag älskar att se er, men hatar att känslan av saknad liksom blir mer påtaglig när man ser er på bilder. Du är så fin gumman och gud så lik dig han är. Måste verkligen försöka skramla pengar i jul och efter jul till en resa. Nu ska det baske mig bli av.

Trist det där med de sk "hockeyexpterna" som alltid ska tycka så mycket om sånt de egentligen inte vet. Man blir så less :/ Hoppas han får vila upp sig nu och ni får ha några sköna lediga dagar i lugn och ro.

Vi skickar en stor kram från ett, tro't eller ej, men vitt Västerås.

2009-12-14 @ 19:39:35
Postat av: Susanne

men lillgubben så söt.... Tänk att han är så stor redan :D

2009-12-14 @ 20:38:31
Postat av: Erran

Är han lite rödhårig den lille snyggingen??? Och sen måste jag säga att du är ju en rätt så foxxxy mamma i den där leopard-toppen grr :-)

2009-12-15 @ 12:45:07
Postat av: Cammi

Stora Troy, usch så fort tiden går!! Tycker dock att det är rätt jobbigt när de ska börja ha smakisar och börja äta riktig mat, är som skönt att ge flaskan...o den grisas det inte med ;-)

2009-12-15 @ 12:57:04
Postat av: Anonym

S:Kraaaaaam på dig med!!!



C: ja jag vet, håller verkligen med, så är det, men föredrar ändå få se dig ibland o sakna mer än inte se alls... Ja det vore prima om du kunde komam upp nått...

kram kram härlgit med lite snö!



S: ja gud vad fort det går helt sjukt :-)



E: he he jajjamensan båda våra ungar har varit lite rödlätta när de var små, tindra tittade helt förskräckt på sin lillebror för nån dsag sen o utbrast ; Mamma han är ju rödhårig :-) ha ha... mina myskläder, inte så foxy om man sett hela stassen ha ha ha...



C: ja den går på tok för fort.. men längtar efter att se er lilla.. Ja precis flaskna är bra skön, men lite skoj i början o se hur de grimarserar o ändå gapar på :-)



2009-12-15 @ 17:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback