Bra gjort!

* Har rensat i min garderob idag, är stolt tolt stolt över mig själv, jag lyckades slänga en hel svart sopsäck!! Ruskigt bra med tanke på att jag rensade bra mkt när vi flyttade in lägenheten oxå...

* En annan sak som fick tindra att utropa " Jippppieee Mamma bra tänkt"  he he det var det att vi till middag ska äta tacos ...


* En annan sak mera typiskt mig som itne var liiika bra tänkt: var nu denna barngympa som jag bokade in tindra på. Hittade den på nätet i höstas o såg när de släppte platser för vårens schema, typ sista november, japp då var jag där o bokade snabbt som ögat.... Har som varit lite fundersam över att jag inte fått nån mer info el liknanade, Så när jag ringde till simhallen medley o frågade om barngympan lät de väääääääldigt frågande... Kikade lite noggrannare på hemsidan o fan det var ju medley i solna... he he.. Tack o lov så verkar de blitt nått knas med bokningen ändå....MEN detta var ju liiitie trist för nu är ju alla andra grupper fulla, förutom en som jag ska bestämma på måndag hur det blir, den var liiite dum tid bara mitt i veckan o rätt tidigt på fm så vi får se... MEN MEN typiskt mig lyckas boka in min tös på barngympa i en helt annan stad :-)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Skönt att rensa garderoben! Jag gjorde det när jag var gravid och ändå inte fick på mig nått, då slängde jag massor av plagg bara för att jag var så less på att jag inte hade nått att ha på mig :-) Å än kommer jag inte i mina vanliga jeans...men i byn duger mysbyxor bra ;-)

2009-01-17 @ 21:38:13
Postat av: Annicka

Hej! var på hockey idag, ingen Fransson på isen,fy fan vad trist. Hoppas att ni iaf mår bra för övrigt,trots all skit. Hoppas oxå att de är som jag tror att de är hos er nu:)) Kram!

2009-01-17 @ 22:30:48
Postat av: Elenor

Lycka till på första skoldagen idag!

2009-01-19 @ 06:49:23
Postat av: Anonym

C: ja det är alltid skönt när man fått det gjort men ett stort projekt innan... Äh vad sjutton vem bryr sig i sina jeans :-) Jag bor i mina tights ..



A: ja det är ltie trist, men hoppas det blir bra snart! he he vem vet, vi får se ;-) kram



E: Tackar laura, var jättekul fakitkst!

2009-01-19 @ 18:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback