bråda dagar..

Jahapp så fortsätter stressen, jag längtar lite tills allt är kalrt o vi oxå är framme. Jag längtar inte till själva resdan, pust. .. :-)  Johan kom iaf fram sent igår hade ju inte sett så mkt då det var så mörkt, men även han lät glad att Mailano var 1timme bort. Klubbdirektören el vem det nu var hade nämligen berättat att en del i laget tydligen åkte på fotboll ibland, så ja gissa johan var rätt nöjd :-)  Däremot hade även samma herre skrattat o sagt att han inte skulle lämna ut sitt kort till damen i den staden he he he...   Gubbz bodde på hotell nu fast han sa det kändes nästan som en lägga för den var jääätestor. Men lägenheten skulle tydligen vara klar på söndag...
En rolig sak var att när j satt på tåget till arlanda rignde schwezisk radio o som johan uttryckte det var reporten lika dålig på engelska o johan hörde knappt vad han så, så han rignde mig o lät lite stressad över hur dumt det måste ha låtit :-) Även när han landade var dem på plats o då hade det flytit på bättre...

Gumman är iaf så söt, Hon säger hon ska till ett land där de pratar "schubliwombli, cha na.... " Ja hon formr alltså orden till konstiga ord... Än så länge är hon rätt lycklig över det. Hon faccineras mkt av att höra alla spräk nu, i logen är det ju både finska , eng o tjeckiska som pratas o när hon ska se barnfilm hemma envisas hon ibland med att den ska vara på finska :-) Ser en kvart sen är svenska bättre... Så hmm vi får se om hon kommer bli frustrerad av att inte förstå, säkert lillskruttan, men som sagt tur norska barn finns där.

Lite tårkigt det blev så hastigt bara så spec j inte han säga bye bye till grabbzen o jag till ladisen men men vem vet våra vägar kanske korsas ändå :-)

Idag måste jag ge mig på ett nytt förösk att putsa fönstrena, fan vad trist, måste städa ordentligt så det ser fint ut på bilderna... Sen när jag vet när det bär av måste jag kirra iprdning i lådor o sånt oxå så allt ser ok ut til lvisning o sånt, det svåra är att hålla det så med en nyfiken , busig snart 4åring i huset....hmm vi får se när det bär av. Jag kanske fixar det mesta när hon är hemma o när man vet när det bär av kanske hon kan vara med nån annan bara typ 1 timme så jag kan fixa det sista o att allt ligger där det ska ligga när man låser dörren för sista gången innan visning...mmm så måste det nog bli.. (oj vad spännnade utläggning detta var ha ha ha)

Kommentarer
Postat av: Elin Blom

Ja, nu händer der grejer. ;-)

Stressa bara inte för mycket!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback