check check

Några av dagens check:

* Mäklarbeök med korttagning klart!
* Försäkring för mig o tindra fixad
* Studieuppehållslapp ifylld, (inlämnas av blivande polisen he he)
* Avslutningsglass på dagis är bjussad på
*Adressändringspapper ifyllda o ivägpostade (så päronen kan hjälpa med posten)
* Hjälp med blommor i sista ev lillfixen inför visning, kirrad med hjälp av granne
* Fixat hem skype, tänkte på det innan men bestämde mig efter klokt tips av rara Jeanette


Morgondagens check:

*Banken fixa nytt internet inlogg
*Telia fixa så telen funkar utlandet
*Inhandla headset+ ev webbkamera
*Börja packa tror jag faktiskt...
*Ev inhandla en sak från apoteket som jag eg inte behöver förrän på flera veckor men som jag nog när det väl är dags vill ha svenska hederliga saker så jag säkert vet vad jag stoppar i mig...

(bilen har johan lovat mig att han ska kirra med hur det blir.. Så jag hoppas det löser sig, för det har jag inte orkat ängna energi åt, haft nog att ficx med ändå.. Men jag har ett förslag iaf :att jag o T tar bilen till arlanda långtidsp  (vore ruskigt skönt!) o sen så ser vi till att en nyckel kommer hem till den som ska förbarma sig över den med info om vart den står, så att vederbörnade kan hämta den när så faller i smaken. Rätt bra förslag tycker iaf jag, OM tanken är så att den nu ska upp... men som sagt johans business, det får han styra upp)
Har i af båda skrattat och allvarligt talat tänkt på hur fan ruskigt bra jag är , ja vad fan, jag är stolt över allt jag har styrt upp på typ 2 dagar, dessutom inte på ett hafsigt sätt utan bra! OM det däremot hade varit gubben som kommit efter o skulle styrt upp allt undrar jag hur det hade sett ut, f-n  skämms ännu över hur slarvig han var i götet! (Tack C & oF för hjälpen den gången!!) han hade blitt så stressad överalla småsaker att fixa... nåja han är aif bäst o sötast, jag hoppas bara han har huvud nog att uppskatta allt jag gjort denna vecka!! För jag tycker iaf att han är bäst oxå, som bara från en dag till en annan ställer om, packar väskan o drar iväg till sina nya klubb, Mitt hjärta du är bäst!! Miss u!!

Nu tror jag o hoppas att vi kan åka snart... vi får se när det blir... vill helst få åka inom kort, lättare med sista städningen då nu när det är så fint, än om t hinner vara hemma en vecka o stöka o kladda ner överallt, he he ni med barn vet hur jag menar..

En sak till... Ni är många som jag kommer sakna o som är toppen!! o ni är många som jag tyvärr inte hunnit eller årligt talat orkat ringa till dessa dagar, det har varit sååå mkt. det hoppas o tror jag att ni förstår. MEN som en klok vän sa "Jag flyttar inte ifrån nått, jag flyttar till nått"  För vännerna ni finns kvar om än inte lika nära så finns ni ju ändå... Så stora kramar till alla!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Du är jätteduktig!

Postat av: Erica

Jag är mäkta imponerad! Sen antar jag att det är mina ord du citerar och dem hjälper mig när man får hemlängtan! Jag har haft full rulle idag och inte kunnat ringa tillbaka, men jag lovar att vi hörs snart min Jenny! Stor Kram!!

2009-01-23 @ 21:12:34
URL: http://ericafika.blogspot.com
Postat av: Anonym

he he tack... får väl se hur mkt jag glömt sen... men ja den dagen den sorgen...

2009-01-23 @ 21:13:40
Postat av: Elin Blom

Du är otroligt duktig! Du kan ju lägga din virrighet åt sidan när det behövs. ;-)

2009-01-25 @ 23:34:20
URL: http://alvlos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback