Inte mening oroa er :-)

Det är ingen fara med mig/oss.....

När man lever i denna värld, / "livet som omkringresande med en fot där o en fot där o den tredje förösker man sätta ner där" så är det liksom inget som förvånar längre o man är van med det mesta.. så visst det är en tråkgiare tid nu... men såna har alla ibland oxå så det är fine... Fast på nått sätt är det intel iak trist längre, allt har en ljuning o det är itne så länge kvar... som jag nog sagt tusen ggr allt lsöer sig på nått sätt... o ja jag tror nog även detta kommer ha öjusglimtar tillslut :-)

1vecka kvar tills skolan börjar kul kul!!

Vi har det bra.igår hade hela familjen tros/kalsongdans med tindras nya cd-spelare. Hon tyckte nämligen det var viktigt att man barah ade trosor på sig närm an dansade. kalrt mamma o pappa ställer upp, vi släckte ner ljuset kastde kläderna o dansade lsos till låtar som empty room, kramsången, efter fest hos mig markoolio ja  mm mm.... roligt hade vi... Idag blev ingen favorit i repris däremot kör gumman trosdans för fullt nu, såååå söt :-)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Den synen kan man ju bara föreställa sig; )

2009-01-09 @ 18:34:31
Postat av: Anonym

he he ja fan vi skrattade som f-n när vi tänkte på om nån jäkel gått förbi därutanför o sett oss he he he

2009-01-09 @ 18:53:03
Postat av: Sanna

Hahaha, jag dööör - ni är så gulliga!

SMACK!

Postat av: Annicka

Jaa kan ju bara fortsätta att säga att jag hoppas jag får en gnutta av de där busiga ni har med eran go unge, ha ha. Såå söta ni är!!Kram på er

2009-01-09 @ 23:17:03
Postat av: Elin Blom

Vilken syn ;-) Bra att ni fortsäter hålla humöret uppe. :-D Kram!

2009-01-10 @ 21:27:48
URL: http://alvlos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback