tröttheten börjar komma ikapp...

Ja idag känner jag mig ruskigt trött! Eller nu ikväll o det är väl efter allt man gjort båda dagarna innan man åkte o även sen man kom hit..

Jag har iaf fått lärt mig att en del program går att ändra språk på o se både på dubbat el som vanligt, Tack för det!! Så igår kunde jag se på desperate :-) O jag ser redan framemot fre kväll då johan har borta match jag vet redan vad ska göra: Bädda ner mig i soffan med hmmm kanske lite god glass o se på The holiday :-)

Har varit hemma hos norska familjen på middag igår, var jättetrevligt, dem verkar verkligen rara...Gumman var såå lycklig över att få leka med kompisar, de verkade trivas i varandras sällskap.. Ska eg träffa M imorrn så hon får visa mig en stor mataffär i city, men jag tror tyvärr att jag måste banga det inte för att jag inte vill eg, utan bara för att jag är sååå trött nu o känner bara att jag måste vila lite imorrn för att inte klappa ihop... hoppas hon förstår det...

Idag skulle vi eg åkt till ett slags outlet men tiden rann iväg då vi var på kansliet o fixade massa papper till mäklaren..
(läggan är ute på nätet nu för er nyfikna...) men en annan dag :-)
De var iaf trevligt folk som jobbade där uppe, de skulle fixa saker till tindriz i veckan, :-)

Mataffären vi handalde idag, var ganska mumma, med all liksom färsk fisk o kött.. men hmm man hittar verkligen inte allt man vill, ost gud det finns ju massa konstiga fina ostar man vad fan jag vill ha hederlig hushållsost he he..  o mjöl har jag inte heller hittat.. nåja skam den som ger sig :-)

De har iaf typ allmänhetens åkning varje vardag kl 14 o man kan hyra grillor så det ska vi göra nån dag här framöver. På sömdag (day off) blir det nog att åka till ett ställe där det ska vara grymt åka pulka he he.. Man tar typ en lift/hiss upp en 7-8min upp, sen åker man nerför i olika backar ca 35-40nmi så det lät rätt häftigt :-)

Men men nu ska jag kila ner till tvätten o sen soffiloffan...

stora kramar på er

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej på er! Så roligt att få följa med er på era äventyr, om än det bara är över nätet!

Låter verkligen häftigt att åka pulka på det där stället. Det hade varit nåt! Emelia som blivit riktigt pulka-och madrassbiten :)

Sköt om er!

Kram!!

2009-01-28 @ 14:53:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback