dop som blev bröllop

Igår var vi på bröllop eg bjudna på dop men det förvandldes till bröllop. De var en så trevlig dag och kväll hoppas brudparet upplevde samma sak!.

När familjen kom in i kyrkan, så strålade dem så vackert, hela familjen vara såååå fina om än såklart kanske bruden vackrast. Men kidzen hade så klockrent fina kläder , brudgummen var även han stiligare än nånsin, tror aldrig jag sett han så uppklädd..o oj vad man snyftade :-)
hela eftermiddan var oxå grym med vänner omkring sig som höll låda o hade kul. De sisat timmarna innan avfärd mot stan fick jag skratta x antal gånger, ok visserligen åt rätt låga skämt många gånger, men vad f-n erkänner jag gillar ju oxå sån humor ha ha...Hur ska man formulera sig utan att det låter dumt, men det kändes som jag hade minst lika kul som de andra med min cola o vatten o de tackar jag omgivningen för som bjöd till!!
Avslutningsvis blev det färjan för några av oss, första gången för i år för mig. Massa massa folk, kul att kolla in folket..
Dock tror jag fan jag blev lite seesick, kan man bli det där?? Jag började må så skumt så vi pös hem vid halv 3.
När jag la mig i sängen mådde jag så illa o när jag skulle sova o blundande snurrade hela rummet... weird.. men men nu är'e fine.

Lite känns det som att jag  fåt äta upp vad jag sa igår om att jag mår så bra o att detgår jättebra i värmen. För idag känns det tungt o jag mår inte så gott i värmen faktiskt, men tror nog det beror på brist på sömn..

Ja ja imorrn ska man till bm, håll tummarna att alla värden är somde ska, för jag orkar inte springa där var o varannan dag.. Blir ev en badutflykt imorrn o sen brum mot stugan..

måste kirra lite ärenden nu så see u

Kommentarer
Postat av: susanne

åh vad jag vill träffas!! Några jobbdagar kvar sen långledigt :) Då rackarns ska det vankas käk på stormvägen :) Kram

2009-06-28 @ 21:34:27
Postat av: Anonym

ja vi msåte ses snart!!!!

2009-06-30 @ 13:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback