..

Helgen är ännu ytterst osäker vad som står på planerna. Beror lite på väder o  vind oxå, som tyvärr just nu suger! (väldigt ovanligt grrr...)

Blir nog cirkus ikväll kanske, vi får se. Imorrn ska ev tindriz följa med morsan o farsan till min mormor om vädret ej är katastrof kanske jag o johan glider på travet en sväng... Ja som sagt lite onödigt tjöta om vad vi ska göra då jag eg inte alls vet :-)

En sak vi måste göra, en tråkig sak är tyvärr att köpa en ny snabeldrake. Ja han jag brukar valsa runt med verkar på tok för trött, dessutom har han en tendens att dra näbben lite väl hårt i golvet så det nästan repas. Fyy trist men men blir lla nice få sig en ny kavaljer att ta sig en svängom med. Gärna en som inte bummar allt för högt. Tycker mer om tysta dansata partners.

Kommentarer
Postat av: Anna

Godmorgon brullan!!

Kul att du beställde lite, måste höra sen vad du tog för färger, men de är sååå glittriga å snygga :-)

Kul att ni kom förbi igår! Synd bara att vi skulle iväg. Cirkusen var förresten en hit. Emelia var jättenöjd och hann t.o.m. åka på en "kanel" som hon säger :-)

Haha, det var en akrobat där som var så himlarns lik Johan. Trodde nästan han hade förvillat sig in i cirkustältet. Om ni åker dit ikväll så kommer ni se vad jag menar. De hade som nån sorts färgglada galonkläder på sig och var med i tre nr. Kolla får ni se :-)



Just ja! Vill se en bild på nya fondväggen, tack ;-)

Ha en bra dag!

Kram!!

2009-06-12 @ 09:26:19
Postat av: Anonym

gutenmorning my dear friend!



oj oj har redan hunnit ändra mig lite, nåja komemr säker klicka hem mera sen :-)

Ja vad kul! Själv blev jag som säker där, men går liksom inte bakca ur nu ,för nu har vi en tjej som bara pratar om 2när ska vi på cirkus, när är cikrusen, börjar den snart" Kände själv lite sådär tveksam har ju varit typ varjer år, men men nu måste jag ju se johan look alike ha ha...



Ja då pics kommer bara jag får snabeldraka lite först torr vi har en koloni med dammråttor här jsut nu :-)



desamma, vädret var ju inte så illa upptäcktej ag nyss, riktigt varmt.. :)

kram kram

2009-06-12 @ 10:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback