..

Vår familj torde vara en guldgruva för svensk adressändring....vet inte hur många gånger jag varit inne där nu under de senaste åren o fixat med adressen ... ja ja.. lite extra klirr i kassan kan la vara trevligt för dem med :-)

Jag velar om jag ska ta hojjen in till stan o shoppa lite el om jag ska avvakta tills nästa vecka... Är det inte så att reorna brukar starta efter midsommar? Dumt shoppa nu o så är det massa rea nästa vecka liksom...Hmmm men kan vara min sista ensamma dag på några veckor oxå så på sätt vore det ju bäst åka nu.. Lite lättare titta i lugn o ro då..
Har ju som sagt att tindriz ska gå nästa vecka på dagga oxå, då hon nyss börjat så hon kommer in i det ordentligt. Tidigare såg det ut att vara många ungar där men nu vet jag inte. Träffade iaf lovas mamma där o hon skulle vara nästa vecka.. Hmm på ett sätt bra om dem är när de är lite mera själva utan de andra tjejjerna, för tex nu när jag lämnade drog dem i väg o lekte lite själva. Annnars har just den tjejen liksom varit den enda som varit lite typ avvktande mot tindra o ja typ vakktat lite på sina kompisar som hon redan har där så inte gumman kommer o  tar dem. därför bra om de liksom blir riktiga kompisar nu oxå... Men självkalrt blir  hon hemma o de knappt är några barn men ska pejla i eftermiddag o se.. J kommer iaf typ vara borta hela dagarna nästa vecka, typ sista stenhårda innan semstern..  själv hoppas jag på sol o bad väder , glassväder :-)


nu maler min hjärna på stan eller inte stan...

Kankse drar på tivoli i eftermiddagi af under j's andra träning om jag nu inte måste packa o sånt...
Åker till stugan när johan tränat klart för dagen, blev bjuden till johans kusins stuga imorrn, trevligt. hoppas E med familj oxå är där vore som kul för tindriz! o oss oxå :-) ska la iaf försöka få målat gaveln som är skrapda i helgen o typ halva framsidan. J tänkte grundmåla ikväll när vi kommer, stackarn kommer la bli uppäten... även fixa klart med att gräva upp det där som han börjat med... o tunnan på plats.. oj oj saker går i snigelfart men men lite det som är charmen med en stuga att ha små projekt att dona med.. Båten måste ju sjösättas oxå, är inte gjort än pga nytt kajbygge men tror det är klart nu..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Just ja! Adressändring... Det var ju sånt också!

Hoppas ni mår fint och har det gott?

Idag är jag kompledig så jag får en liite längre midsommarhelg. Skönt!



Hoppas ni får en fin, mysig och soolig (Önska kan man!) midsommarafton!

Många Varma Kramar till favoriterna i Norr från

Sannis

2009-06-18 @ 13:41:37
Postat av: Elin Blom

Som f-n att jag jobbar... 8-21 men jag har blivit lovad att få gå hem 16. Petter åker med husvagnen till Kukkola i morgon med Emil men jag och troligtvis Alva sover i stugan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback