lite av varje..

Tindra har knäppt kort:
Det här var rätt sött tyckte jag he he



Lite slarviga kort från tindras rum på hennes nya tapet:



och en till efterfrågad bild på en liten knubbis a'la Jenny style :-)


Kommentarer
Postat av: cicci

Du är så fin vännen och vilken söt mage :)

Jag har idag tackat nej till det där jobbet, det känns väldigt bra. En tung sten som lättar från hjärtat o ikväll kan jag nog somna skönt igen. Nu finns ännu mer tid att komma upp och så snart vi är hemma igen från Kreta så ska vi minsann komma upp. Längtar mycket tills dess.

Vi hörs snart igen. kramkram

2009-06-09 @ 20:39:22
Postat av: Cammi

Vad snyggt det blev i Tindris rum, den där tapeten är verkligen skitsnygg! Och även du är skitsnygg med din gomage! :-)

2009-06-09 @ 21:06:09
Postat av: Erica

Åh, vad fin du är! Och åh, vad jag saknar dig Jenny! Hoppas att ni alla mår bra och att det blir bra och känns bra med nya boendet, tillbaka i hemstaden och allt annat?! Jag är i Linkan en hel del i sommar, sååå om ni skulle ta er neråt något så hör jättegärna av dig! Stooor Kram!!

Postat av: Anonym

Men ÅHHHHH! Jenny, du är ju så fin! Vilken mage du fått, tänka sig att en liten prins ligger där inne och myser. Jag saknar er!



Puss från Sanna

2009-06-09 @ 21:28:10
Postat av: Anonym

C: ja vad skönt! Du gjorde helt rätt! Skönt slippa grubbla på det där mer! Ja det vore dunder skoj om ni kom, åhhh oj vad lovely ni kommer få det på kreta!! Vill oxå åka nånstanns helst imorrn, men nope går ju inte innan j's semester.. o ska jag åka iväg så här sent i grav så ska han minsann vara med, annars bågarj ag ej :-) Tro det el ej men min lilla jättebebis som har noll koll på det mesta, är allt min stöttesten ändå :-)



C: ja den är riktigt fin faktiskt, tapeten alltså :-) magen vetj ag la inte riktigt. Hur i h-vete ska detta sluta e ju för f-n 10 veckor kvar gaahhhhhh, lägg där till sommar o antagligen massa vätska i kroppen, nice nice i will look hot he he he



E: Åhhh vännen jag saknar dig med!!!! Blir no ingen söder resa i sommar fast iofs med family franz ska man aldrig säga aldrig mitt vad det är så är vi där :-) Men du kan ju oxå upp till dina släktingar vettja :-)

Ja då allt känns helt ok faktiskt, bara det riktigt sommar snart..Men du vi msåte surras snart. vill ju höra hur allt är md dig med!!??



kram kram



2009-06-09 @ 21:45:20
Postat av: Anonym

S: miss u 2!!! tack så mkt :-) Ja då herr min franz ligger o jäser o kickar boll el liknande för det mesta :-)

kram kram

2009-06-09 @ 21:46:16
Postat av: Anna

Åh, vad snyggt det blev!! Fick lite inspiration att sparka igång här uppe i damernas rum. Superfint!!!!

..å snyggmagen går inte av för hackor heller, såklart ;-)

2009-06-09 @ 22:07:51
Postat av: Cammi

Själv har jag ju bara "rester" av en bebismage och hade bra mycket hellre haft en stor bebismage nu när man snart inte bär så mycket kläder :-) Fast S verkar ju inte komma i håg att jag inte knapprar nåra pills än så vem vet vad som händer på den fronten ;-)

2009-06-09 @ 23:10:51
Postat av: Susanne

så fint det blev!!! Å gomagen får jag ju njuta av att se live:)Lykost mig!!

Kram

2009-06-09 @ 23:43:26
Postat av: Anonym

A: kul att man kan inspirera med nått, man är ju inte känd för att vara den flinkaste el händigaste på nått sätt :-) Snyggmagen den du, haar dunderat idag på jur sluteet av sommaren kommer att kännas: hmm undear om man kommer känna sig som en sån där person utklädd i sumodräkt all the time, förutom att mindress inte går att strippa av...



C: du är ju jättefin ju! he he kanske blir en snabb 3a alltså ;-)



S: Tackar! Vänta bara snart kommer du sucka över att jag skymmer solen el liknanade när vi ses :-)

2009-06-10 @ 21:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback