lite sen som vanligt..

Men men bättre sent än aldrig: Hoppas ni alla har haft en toppen midsommar, trots kanske inte vädret visat sig från sin allra bästa sida. Nåja vi hade iaf inte regn!

Var en väldigt trevlig dag/kväll. På dan var vi lite flitiga först o grundmålade ena sidan av stugan .. Sen bar det av till j's kusins stuga, där det kikades fotboll åt gott, en del förtärde lite gott o ffa surrades o hade allmänt riktigt trevligt! Tindra hade en superrolig eftermiddag/kväll. Hon lekte med tremänningen Alva hela tiden, de vcar ute o lekte, de  var upptäcksfärd, hade disco som vi vuxna promt skulle komma o kika på. Jättesöta kul att de hade så roligt ihop. Blev rätt sent för båda töserna men är det midsommar så måste ju även dem få ha lite roligt som tex disco i sitt rum.  Tindra ville gå o vila sen o knoppade snabbt in på en säng. Vi var kvar ett tag men började sedan rulla hemåt mot vår stuga. jättemysigt!!
Det var en sak som var lite tråkig men som liksom känns som en fis i rymden eg, alla är vi olika o kanske tycker olika i vissa avseende, sen kanske man kan välja sina tillfällen bättre ibland att lufta sina åsikter, men men  det var en sån patetisk sak i mina ögon sett att orkar liksom inte ens dra the story... som sagt förutom den lilla grejjen en riktigt trevlig kväll!

hoppas på goväder på måndag, har ju settt lite lovande ut iaf, kanske kanske man kan ta med sig gumman på typ arons el nått då, vore mys, mamma känner iaf för att steka lite fläsk -)


Just ja, sååå surt glömde kameran så inga midsomamrbilder kan jag bjuda på ... Nåja ni get the picture ändå, var liksom en regular midsummer med sill, en nubbe el kanske 2,ja mat o gosaker i stora lass rent allmänt, grillat, lite lekar i form av strafftävling, pilkastning, kortspel. Även fotboll på teven...massa skratt o surr..

Kommentarer
Postat av: cicci

Glad midsommar gumman.

Låter som en mysig midsommarafton att spendera med vänner i stugan.

Vi hade också kasst väder, men också uppehåll större delen av dagen.

Imorgon far vi till Kreta, men jag hörde att vädret skulle vara kalasbra här hemma i Sverige hela veckan, typiskt ;)

Vi hörs av, kramkram

2009-06-20 @ 15:07:58
Postat av: Sussi

hej fina jenny! Nu var det väl ändå för länge sedan vi sågs! Kikar kanske förbi nån dag och ser om ni är hemma

Kram

2009-06-21 @ 21:13:13
Postat av: Elin Blom

Nu är dynan och kuddarna färdiga till näckrosen. (Gillar Js tolkning av vad näckrosen var.) s Tur att du fattade att han inte fattade. ;-) Så snart kan vi sjösätta. 4 arbetsdagar kvar den här veckan och sedan bara 5 kvar nästa vecka så får jag 5 veckors semester. Hade en super trevlig midsommar. :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback