tisdag..

Igår fick tindra upp sin nya fina stjäntapet, mäkta stolt o glad är hon över denna tapet idag så det är kul :-) Tack för hjälpen mor o far!!

På ons får nog vi upp vår, skönt!
Som vanligt gick mina planer i stöpet, j's plan gick redan typ 7 på morgonen så jag får knata själv till bm o ingen myslunch blire, men jag ska nog ta tillfället i akt o kanske vila lite imorrn då (fast det vet man ju aldrig hur det blir med det, kanske cyklar in till gymmet el nått istället)

Tindra var mkt glad över att åka på dagis men blev ändå ledsen vid lämning idag, så i slutändan vet jag inte på vem tårarna rann mest på mamma el henne. Fast mina började nog rinna  när hennes redan slutat. Ja för jag tror ju att det gick över lika fort som jag gått.. o det var ju först då jag började gråta lite he he
Kan säkert låta lite tokigt men för er som haft invänjning på dagga, ni vet hur det skär i hjärtat att lämna sitt "lilla" barn ledsen på dagis, det känns liksom inte kul o kan lätt förstöra första timmen av dagen.. Men men vi har ju gjort det här förr o hon är ju stora damen så som sagt hon leker antagligen för fullto cyklar runt på gården som en dåre nu :-)

Nåja ska brumma vidare nu,men tjing tjing vi hörs

Kommentarer
Postat av: Anna

Bild! Bild! Bild!!!! :-) Är så nyfiken på att se den där tapeten. Vill ha fotobevis, nu! :-)

Kul att ses idag btw.

Kram!

2009-06-09 @ 14:36:54
Postat av: Anonym

he he.. det kommer det kommer, så smånigom ha ha.



Ja det var ruiktigt trevligt! Behöver inte låta det gå så långt mellan gångerna tycker jaf :-)



kram

2009-06-09 @ 15:03:22
Postat av: Anna

Håller helt med! En onsdag på färjan låter som en plan :-)

2009-06-09 @ 19:13:13
Postat av: Anonym

sounds like a great plan :-)

2009-06-09 @ 21:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback