...

har helt kommit av mig i att knäppa kort, msåte  bättre mig, så rolgit se sen för mig oxå :-)

tiden går så jäkla fort nu. Inte riktigt med i svängarna att det är nästa vecka jag o troy åker till linkan, o när vi kommer hem är det redan 15 november, fatta, snart  1a advent, helt sjukt.. hjällllp vad ska man köpa i julklappar..

ja men först har vi slutet av denna vecka kvar, jag tänkte den skulle blii lugn o skön, utan ett enda måste men inser att det som vanligt är lite tider att passas... J's första lediga på helg sen gud vet när!
(inte fyllt i min almanacka än, måste göra det, för  jag glömmer ju saker hela tiden annars.)
Hade tex glömt att tindra har sin dagis fotografering på fredag, så då skulle hon komma dit mellan 9.30-10.45...
sen blir nog testa på det nya leklandet kanske vi får se...
på lördag står barnkalas på schemat 13-15 samtidigt som johan har sponsorgrejjs kl 14...
o på söndag funky kidz 15.30

var på gruppass med tjjerna igår det var bara jag o 2 till, gjorde inget var ruskigt skönt ändå o lite småmysigt faktiskt vara så få.. testade indoor walking för första gången, kändes bra för mig som liksom hatar att springa o sånt annars, så perfekt..  Idag ville jag gå på spinning o core, men insett att johan nog inte hinner hem till dess :-( hmm får bli spinning activio senare istället..

Vår tös har fått kläm på det här med skridskoåkaet nu, riktigt snabb emellanåt o inte rädd för fem öre att ramla, vilket hon gör tusen ggr såkalrt... Det märks att hon tycker det är kul för hon vill aldrig kliva av... bara åka åka åka.. o så vila o så åka mera..

Idag känner jag för en slö slö dag, bara inomhus , ja en promenad så här på förmiddan kanske jag kan bemöda mig med, vi får se ha ha..eller så går jag strax innan dagishämtning..

Imorrn blir nog en trevlig kväll med lite fix o trix för oss tjjer o sen middag kanske (vet inte riktigt upplägget faktiskt) men blir iaf myskväll!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback