..

Imorrn ska jag visa er min syn när jag entrade hemmet efter att ha varit på funky med tindra. Vi hade innan det bara hunnit hem o dumpat av killarna i familjen o satt på gymakläder för tindra..
man kan ju säga som så att synen jag mötters av när jag kom hem var väl inte vad jag hoppats på..
NEJ inte kul komma hem till det BLÄÄÄÄ för det!!!
(ja ja jag insåg ju att jag inte behövde ha dåligt samvete över att jag inte hunnit träna skulle ju få upp ångan av att kirra med allt hemma...)

Är lite dålig på att skriva om saker o ting men antagligen för attj ag inte riktigt hinner med alltid. Torsdagkvällen med tjejerna var riktigt trevlig få bli sminakd o stylad i håret. MEn varför varför tror alla att jag ska  passa i nått slags volym till tusen frisyr, Sue ellen here i come ha ha, nej ni frillan gick fet bort men whathe f-ck garvet mitt kommer ju fram ändå trots sue ellen frilla..
Blev käk på en pasta resaturang o så efter det hemfärd...en trevlig kväll

ja ja håll ut för bilderna i morrn.. Där hoppas jag ni finner x antal fel i min sambos beteende... men OJ då han är ju så sjuk...

börjar vara less på hans jäkla manliga sjukliga ynklighet nu, äh vad fan ryck upp dig o bete dig som en karl även när du är sjuk inte som nån liten jävla kattunge ha ha.. :-) :-)



Ensamma mammorna är nu slut: tyckte det var tråkigt att Mamma M inte fann kärleken hon vekrde så go o rar, lätt för skratt  o rolig.. ja  ja jag håller tummarna hon hittat sig nån prins nu iaf! o till ulrika sägerj ag bara grattis fotbolls lasse, mums! Helena o O såg ju oxå bra gosiga ut så vad sjutton vad ska jag nu följa för  löööve i teven... :-)

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hej! Kanske kan ni ta med griller till Tindra. Eller vilken storlek har hon? Vi har ett par i storlek 27 och ett par 28 tror jag det är. Det är typ som en pjäxskrilla... Då kan vi åka till ishallen på lördagmorgon. Hälsa familjen / Fredrik

2009-11-09 @ 11:52:39
Postat av: Anonym

freddie freddie... Nu har du ju missat en viktig sak:-)



Go hjärtat ska inte följa med denna gång.. Nu blir det bara jag o lillis som kommer.. Vi får komma hela familjen i vår el sommar kanske...



men vi ses snart!!! kul!!

2009-11-09 @ 20:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback