..

Fick läsa ett så "roligt" citat idag som jag bara msåte delge er:

"idag spenderas mer pengar på plastikoperationer än på alzheimersforskning. Så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk, men ingen minns varför"

ha ha lustigt citat men huga eg hemska tanke.. jag bryr mig inte så mkt  över vår generation utan mera över tindras, jag vill verklgien inte att denna utseende fixering ska eskalera mera, vi borde istället sträva efter det unika o otroligt fina som varje människa besitter istället för att sträva mot ett o samma sjukliga ideal..

Hur vacker en människa är spegals så otroligt mycket i människans inre.. Det kan finans dem som ser ut som en 10 poängare  på skalet men inte ger nått från sitt inre, o så finns det bara dem som har det, ni vet det där lilla extra i sin utstrålning..  Jag själv är nog fakitskt lite av en sån, ja en sån som folk kan bli lite glada av, jag är nog lite som kexchoklad: Go o glad ha ha... Jag är nog en sån som antingen inte tycker om eller så gör man det, ni vet lite som antingen eller... o man är stor nog för att acceptera att vi alla är olika o man passar inte ihop med alla, däremot uppskattar man de man har runt sig så himla mkt!!  alla gobittz!!!

Ett annat bra citat:
Acceptera dig själv som du är det finns nämligen ingen, INGEN annan just som du!!
nej ni tänk vad trist om det fanns fler jennybenny. Nej ni henne delar jag inte med mig av. Jag brukar inte vara egoistisk men är det nått jag vill vara själv om så är det ju att vara just precis lilla galna virriga, klumpiga söta jag.. ha ha

Måste bara få säga att idag efter matchen så blev jag alldeles varm i hjärtat! J tittade som vanligt upp på mig en sväng innan han åkte ut o det var inget spec med det, men  det bara värmer att känna hans kärlek, vår kärlek! F-n vad jag älskar dig gubben min!!! Han har tackat mig så mkt för att jag ställt upp så mkt när han varit sjuk, men på nått sätt har jag inte kännt så alls nu,utan bara varit skönt ha hanhemma o ledig o få se han... O fast jag gnäller o är sur o tvär ibland så  hoppas jag att han vet att  jag oxå tycker han är bäst för mig, för mig o barnen! JA så kände jag av våra blickar, kärlek o ömhet gentemot varandra!!  mera kärlek åt folket ha ha...
som ni märker är jag lite uppslukad av love ikväll så nu ska jag gå o göra det som kärleksfulla brukar göra ha ha...


förrrsten gör skönt spinna idag oxå, kanske därför man är på så prima humör!!
JA för jag mår toppen i både kroppen o knoppen  av att träna!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja visst blir man lite rädd när man tänker på att framtiden kan bli så ytlig och falsk. Jag hoppas att det en dag ska komma en vändning där fler och fler börjar inse sitt värde och på så sätt skapar ett mer naturligt ideal.



Mysigt med kärlek och ni är så fina tillsammans.

HOPPAS HOPPAS att vi nu ses på lördag som planerat.

love.

2009-11-11 @ 13:30:45
Postat av: Cicci

"Den viktigaste relationen du har, är den med dig själv. För oavsett vad som händer i livet, så kommer du alltid att leva med dig själv"

Hoppas att fler människor kan lära sig att älska sig själva. :)

2009-11-11 @ 13:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback