länge sen sist...

Helgen i linköping var tipp topp! var jättetrevligt träffa alla man träffade o uppdatera sig o  bara mysa lite!
Lite kosntig känsla först dock ,jag blev typ helt sentimental o nästan ledsen, men antar det beror på det hastiga uppryckandet.. KUl träffa alla prima tjejer, dem är allt goa allihop. o så få bo hos gamla grannarna var prima! men men  det vari af gott med en helg på vift.. sugen på en sthlm el västerås tripp snart kanske, men vet inte om det hinns med innan jul...

det var supergott träffa mina goa vän A , vi gled som lite isär där ett tag men  det var verkligen mys att se henne,  hon är en toppentjej o vi trivs i varandras sällskap.. synd återigen att det är så långt bort, snyft snyft...

Höll typ på att bryta ihop på flygplatsen när jag skulelhem, ja för jag hade ju lyckats med en riktigt jennybenny grej: bokat flyg till fel dag, fan alltså det som brukar vara så bokat på söndagar, där stod jag redan trött efter buss o 2 tåg med lillis på magen o typ ersättning på upphällning, ingen vagn o tänkte verkligen Jippiee! men det löste sig tack o lov, fastj ag blev ca 800 riksdaler fattigare :-(

Väl hemma har det mysts på med familjen o vänner, så gott vara hemma! 
tindra o johan fick svinissprutan igår, skönt! Dock fick tindra feber igår o väldigt ont i benet/en under natten, har sen haltat hela gårdagen, förstod väl nästan det var muskel/ledvärk men ville ändå kolla upp det där för det gick verkligen inte att "lura henne" till att inte halta.. Ni vet ju vilken speed hon har i vanlgia fall, ni gick hon där i sin sakta takt o haltade som värsta 80åringen, vi försökte med flera trix o knep men icke då..
så det blev faktist en sväng till jouren igår, där de klämde o kände, de kände att hon var stelare i vänstra benet, o mkt mera försiktigare med det, anledningen sades vara antingen en lättare inf i höften el muskel/ledvärk till följd av sprutan. Fick ta en snabbsänka som var i det normala men på det högre värdet av normalt.. om ej förbätting blivit så skulle vi höra av oss på fredag. Tack o lov är det bra idag, Ingen feber el haltande, dock klagar hon på huvudvärk...
Jag tyckte det kändes lite läskigt, för det kändes lite som att de själva blev extra oroliga av att det nog var av vaccinet, känns lite som att vet dem eg vad det håller på med... Hoppas det!!
Nu är det iaf bara jag kvar i familjen som ska ta...

Idag blev planerna inte som tänkt. hade ju tänkte kila in stan på fm, ja iaf promma o så sen med gumman på allmänhetens åkning o så hockey på kvällen. Allt sket sig, kan inte kika hockey än då jag o johan inte fixade till nån mojjäng som behövs för att se.. ja ja får kanske kila över till grannen, vi får se..



Är förövrigt tröttare än tröttast o har så varit hela veckan, gubben med, måste vara pissvädret, snön kom tillbaka!
imorrn ska tindriz busa med morfar på leklandet o sen sova där o på lördag ,ska bara hon o jag gå på matchen, hon ska få inviga sin nya hockeytröja, kommer vara så stolt ha ha..sen står väl ltie galej på schemat, vi får se..


nu borde min kavaljer få komma ut från garderoben o dra en svängom, men bläää , han itnresserar mig itne så mkt, o borde även städa städa städa mer sen men som sagt tröttare än tröttast..




Jag o Troy på äventyr i Linkan... Tack o hej för denna gång...







Kommentarer
Postat av: Anna

Hej vännen! Roligt att läsa dina rader igen, har varit inne flera ggr och undrat vart du tagit vägen :-) Kul att ni haft det bra i linköping!

Tänkte bara säga att Emelia också reagerade lite konstigt på vaccinet. Ingen feber, men ont i huvudet och klagade på nacken. Säkert det som spökar för TIndra också! Gav Agnes vaccin igår (hon är ju lite riskgrp iom sin förkylningsastma) men än har hon då inte sagt nåt.

Nu ska jag fortsätta med maten, ska på 84-årskalas ikväll.

Är ledig imorrn, så har ni inget för er och känner för en tur med bilen så kom förbi!!



Kram på er!

2009-11-19 @ 15:05:23
Postat av: Anonym

ja det måste vara det.. lite läskigt för nu haltar hon igen har gjort så hela eftermiddan...



man oroar sig ju mer för de små, än om man själv fått så där, du förstår hur jag menar...



åh jisses anna, gått lrä ju bli tårta mums ha ha...



js det lät riktigt mys, tindra ska med morfar på leo's men det är inte före kring 2 tiden så ev på fm, men bestämmer inget nu utan ser hur kvälle, natten o morgonen känns :-)



kram på dig

2009-11-19 @ 15:17:47
Postat av: Anna

hehe, jo jag vet att det blir tårta för jag har gjort den själv :) Farmor är inte så pigg längre, tyvärr :(...



Nej, nej, bestäm inget nu, se hur ni känner imorrn, och vill ni komma är det ju bara att slå en pling!



Hoppas det blir bättre med Tindris ben under kvällen! Nån effekt alls av Alvedon? Hörde när vi låg inne på barn att det var bra att ge Ipren och liknande åt de små, att det har bättre smärtlindrande effekt samt att det ju är mer antiinflammatoriskt, men jag vet inte..

Vi hörs!!!

2009-11-19 @ 15:34:41
Postat av: Anonym

nja kanske lite, men inteså hon slutar halta, hon fick det igår o hjälpte måttligt..

men hon har ju ingen feber idag så det går väl åt rätt håll..



ja de gamla rara, blir ju tyävrr skraltigare o skraltigare,Men du , då vet jag att de kommer få en suprans god tårta!!



kram

2009-11-19 @ 16:16:11
Postat av: Jeanette

Roligt Jenny!

Vad kul det var att se dej här i linkan, hoppas vi ses snart igen. Krama o pussa lill Franzarna =)

2009-11-19 @ 21:34:35
Postat av: Susanne

Ni verkar ha haft det riktigt bra :)Hoppas Tindris blir bättre snart

kramis

2009-11-19 @ 21:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback