Så lite som möjligt..

Idag står det på schemat: Att göra så lite som möjligt!
fast såklart ändå roa tösen efter dagis, jag har tom sparat berget med tvätt som ska vikas för att hon ska få hjälpa till o vi kan fördriva tiden inne lite, sen ska målarrullen ut o hon ska få måla på golvet, det älskar hon.. vad vi ska göra mer  innan det blir läggdags vette sjutton... det får vi se..
Måste kirra en bläckpenna idag, för att kunna fylla i det där brevet som eg måste skickas omgående!!! o även fylla i kalendern på väggen inte fyllt i november än o jag blir så nojjig då att man ska glömma massa saker...

Hmm vart tog hennes fina deg vägen förresten??? ingen aning måste ringa johan o fråga, om han är boven i dramat...

Imorrn blire iaf sången inne i stan o så ska jag köpa en ny väska/skötväska, hoppas den finns kvar bara, kanske kika in lite glasögon, eller hmm kn man gå in i en glasögon affär sin 4,5 åriga dotter o prova massa själv utan att hon ska vilja själva oxå... kanske en dum affär att fresta en  liten tjej med... ja vi får se.. o justj a har sagt det tusen ggr innan men deth ar aldrig blitt av men nu msåte jag ha nya träningskläder!!!

har en unge i famnen som brakar lös för fullt här nu, så ajg ska väl gå o ta hand om dyngan nu, men ciao på er govänner där ute!!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ciao, Ciao på dig/er också!

Kraaam från Sanna, tänker på er.

2009-11-02 @ 18:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback