sömdagsmys...

Söndagsmys o bakisångest...

går kvällen var trevlig! synd bara att man öppnade truten lite väl mycket, skulle ha visat pattarna igen istället :-)
ja det är förhoppningsvis cool nu...
men att killarna skulle vinna fick man ju äta upp....

idag har tindra varit o åkt på allmänhetens åkning, hon börjar bli riktigt duktig el visst hon gåt mkt på dem än, men nu har hon även börjat springa så ltie fart har hon fått, hon tycker iaf det är jättekul! sen blev det donken med en annan familj o så nu häng i köööllix ,jätteskönt. Imorrn bär det iväg IGEN för johan men sen äre landslagsuppehåll skönt!
Man känner iaf att man verkligen väljer sina tillfällen för party nu, nej nu äre mysgiare mysa med familejn o sina kidz.. sen har vi så många underbara vänner som vi har det minst lika trevligt med el utan vin, många skratt o mkt glädje men även deep talk mellan varven.. Jag älskar verkligen vännerna vi har runt oss, de är för underbara!!!

just ja igår blev det nattkrubb hos L, lite nudlar o mkt skratt , stackarns killarna i den familjen som försökte sova  ha ha....

ja ja ska äta lite go middag nu sen blire sova sova säng säng sovva sova säng säng




Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej vännen. Ja visst väljer man sina tillfällen för fest mer och mer, det gör även jag, trots att vi inte har några barn. Jag tycker också om att bara umgås med eller utan vin (helst med eftersom att det är så gott :) )

Önskar vi kunde ha lite sånt häng som på den "gamla goda" tiden i Götet.

Hoppas ni har en supermysig söndag i Kalix. Saknar er.

2009-11-01 @ 17:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback