sova el inte..

velar om jag ska hoppa i säng snart o sova sova sova el om jag ska kika in på mammas pojkar fast det kan man ju iofs göra imorgon...

hade först tänkte se hockeyn hos grannen men nej vi blev hemma,jag är som inne i nån seg tröttperiod..
men shit pommfrites så gotta sugen jag är ikväll, har ni vägarna förbi så dimp ner lite choklad i brevinkastet please!!

imorrn ska troysan få sitt första vaccin. NEJ inte svinisvaccinet, utan den första vanliga sprutan...

just ja jag ropade nog hej för tidigt för gumman har haltat  sen mitt på dan idag oxå hela dan, lite olustigt det där måste jag säga, visst det är ju säkert muskel/ledväk men ändå obehagligt hon har så där mkt att hon inte ens kan gå normalt..hon klagar inte direkt på att det gör ont, utan haltar mest bara..

förlust idag igen, jäkla foppa var du tvungen börja om just nu, du hade la kunnat vänta tills nästa omgång.. inte sett så noga på matchen, men ursäkta mig hmmm man behöver ju inte göra allt för sin tvilling på planen oxå, bara ren idioti....  synd att 3e perioden  började..o det känns lite som att ingen vågar skapa nått framåt nu utan bara tänker på täppa till bakåt, vilket självfallet ska vara av högsta prioritet men det får ju inte bli så mkt så det låser sig i knoppen i tänkandet framåt, för som det ser ut nu är det ju som att ingen vågar ta initiativ till nått.. eller ja till viss del såklart, var ju lite hårddraget det där, men ser bara ut som att det tänks för mkt, låt bara benen o pucken gå så löser det sig nog! Ja ja det blir bra, vinst på lördag, då ska vi heja... då kommer flower power till stan, synd han inte har med bruttan sin i trunken :-)


En sak till bara så fort det går lite dåligt skriks det hit o dit om : Visa lite hjärta för fan... KEHHHH?? Det är ju inte som att spelarna har mindre hjärta bara för att det går tungt.. ähh knip igen!! (fast visst jag håller med det såg väl inte så bra ut hela tiden.men bullshit om hjärta..)mer psykologi bakom det hela än man tror, tror jag...

hmm jag väljer nog första alternativet: Sova sova sova..

förresten sex drugs'n rockn roll är nog för mig lika med: Godis, sex'n sova!!  fan det är livet det ha ha



*Uppdatering: kanske ska förtydlgia att jag inte själv sett vad som hänt med twinsen utan bara kände så där rent instinktivt då det känns som det hänt förr... men jag vet inte denna gång kanske det var befogat.. fast lite tufft bli utan båda på en gång..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback