...

Igår gjorde Troy premiär i hockey sammanhang, han skötte sig prima (sov typ hela tiden, förutom lite käk paus..) Såg för rolig ut i sina hörlurar, de var ju typ 100ggr för stora..

Är ruskgit trött idag o ligger för en gångs skull i sängen nu en sväng medan lillissover..
Dagislämningen idag gick bra, dock smärre kaos innan. Jag fick höra några ord som verkligen skärde i hjärtat. Gumman grät o sa " Mamma du älskar inte mig mer du älskar bara lillebror"
Så vi fick sätta oss ner o prata igenom det o jag förklarade med gråten i halsen om hur mkt jag älskade henne o att lillebror är en bebis som kräver mkt tid  iom att han är så liten o inte klarar av nått sjäv, mamma måste ge mat etc.. På så sätt skönt oxå att lillebror tar flaskan för då kan johan ge honom mat o jag kan tex natta tindriz, vilket jag just nu har som prio ett på fredag!   Men lite jobbigt när man är själv o allt går i fullt ös, blir spännande se hur nattning går idag, men det ska nog gå bra..

Idag skiner solen o man borde ta sig en prommis får nog göra det innan dagga hämtning..
för nu lockar sängen.. zzzzzzzzz

see u

Kommentarer
Postat av: Susanne

kan tänka mig hur det kändes :(

Så stor förändring för henne, jag undrar hur O kommer reagera när det är hans tur.

Jag tycker du är så bra på att förklara för T, supermamma!

Kram

2009-09-03 @ 10:14:23
Postat av: Anonym

hmmm nej det var inte kul!



Tack vännen vad snällt! men där o då kände jag mig INTE som det, huga hade bråkat o härjat massor med henne för att få heen att sätta p åsgi kläderna, fyyy , jobbigt men inget emot att höra dem orden, gud känner mig ännu ledsen faktiskt :-( men men ja ja sä re la att få syskon, man får helt enkelt göra sitt bästa att klona sig o ge båda så mkt uppmärksamhet man bara kan o de de behöver även om man själv känner sog trättare än tröttast ibland..



stor kram

(fan vad gnällig jag är nu igen ha ha, inte likt mig, vad händer?! :-) )

2009-09-03 @ 10:29:56
Postat av: Sanna

DU är en TOPPEN mamma, älskade lilla hjärtat!

Förstår att det gör ont att höra de där orden, tyärr är det ju en fas för Tindra att ta sig igenom också - ett nytt kapitell det där att bli systeryster! :-)

Du är så duktig på att förklara, precis som kommentaren ovan nämner! Heja dig!



Jag saknar dig och tänker massor på er!

Tack för värmande ord också... Puss!

2009-09-03 @ 11:32:46
Postat av: Anonym

S: tackar så mkt vad rar du är! jo jag vet men känns tufft ibland ändå :-) fastj ag vet det mest är min egna trötthet som säkert spökar för idag är en riktig tröttmösse dag!..



Sakner er masssor oxå hopaps vi kan ses snart kram kram

2009-09-03 @ 15:49:36
Postat av: Susanne

inte är du gnällig, bara sann. Jag tror inte på människor som alltid låtsats att allt är lätt. Man vill ju så gärna att barnen ska må fint, att man inte ska tjata men vi är ju människor vi mammor också. Du är bra!

Kramis

2009-09-03 @ 19:33:22
Postat av: Cammi

Hårda ord från en liten tjej men jag tycker du hanterade situationen galant, supermamma Jenny!! Vi har aldrig haft såna problem när Ellen kom till världen, fast Thilde började ju kissa ner sig igen och det var väl hennes sätt att reagera på den förändringen. Fast Thilde har ju haft sin kusin Jonte så himla nära och de har riktiga syskonbråk så hon kanske tycker att Ellen är snäll jämfört med honom ;-)

2009-09-03 @ 19:51:05
Postat av: Cicci

Åh gumman, jag förstår att det gör ont i hjärtat att höra det, men jag håller med alla föregående talare, du är en supermamma. Toppen på alla sätt! Förstår också att tröttheten ibland blir för stor, men som sagt, du är great!

Saknar, men det vet du ju redan :) På tiden att vi snart ses. Önskar att vi kunde göra en ny roadtrip till Luleå, men det blir kanske tufft nu iallafall. Men snartsnart måste vi ses.

2009-09-03 @ 20:45:25
Postat av: Anonym

S: nej precis allt är ju inte bara rosenrött jämnt, :-) Du är bra du med :-) kram



C:Skönt du slapp höra såna ord, inte kul! men som du säger så visar dem de nog på olika sätt, även om det är tungt så känns det ju rätt sunt att på nått sätt visa att det hänt en stor förändring i deras liv.. För gud för lillpinsessan vår är de nog en stor förändring få dela om utrymmet med nån annan, vilket jag bara ser som positivt i längfden men tufft för mamsen ibörjan..



C:vännen vad rar du är! Värmer att höra! jo du tröttheten gör nog sitt vill jag lova.. Ja vi får styra upp nått snart.. Vet ej hur det blir den där helgen i början på oktober kanske inte kan då men klurar på en helg i början på november.. vi får se vem vetk anske knackar på din dörr tidigare än du anar ;-) men hur mkt är du i örebro nu??kram

2009-09-04 @ 11:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback