..

HAr diskuterat det här ang det här himla besöket man måste göra på soc för att bekräfta o skriva på vem som är papap till barnet. Har då gång på gång sagt "Vilket slöseri med tid, spec i dessa dagar med underbemmaning av folk etc., det borde väl räckt med att skriva under papper o skicka in"

Men så här när jag tänkt till lite inser jag ju att detta är en stor trygghet o säkerhet för de nyblivna papporna. Alltså finns nog inte många som skulle fuska med det o skriva nån annans namn, men alltså tänk om , tänk de som gör det.. Inte så kul för nån som alltså "inte är nybliven pappa" men helt plötsligt får tex krav på underhåll etc för detta.. o då måste börja göra utredning... Fast jag förstår att jag nog inte förstår o att man säkert gör det av helt andra anledningar ha ha
Fast borde väl ändå finnas kanske nått smidigare sätt, exvis ett papper man fyller i gemensamt, o sen ett till som går ut efter det till pappan som han ej behöver skicka åter om allt stämmer men om det är nått galet returneras in...

lurigt det här med såna här saker.. men men det är la bara att rigna o boka tid för att bekräfta faderskapet..
just ja även skicka in papprena till skatteverket. Lillis namn kommer att bli:
Troy Carl Albin Fransson

ja ja dags att kila

Kommentarer
Postat av: Susanne

Så fina namn på en fin kille!

2009-09-13 @ 16:05:39
Postat av: Cammi

När vi fick Thilde gjorde vi bort det där före hon föddes men Ellen var både namnlös (hos skatteverket) och faderlös in i det sista ;-)



Men det är ju en viktig grej. Tycker att det är lite konstigt att om man är gift så blir maken automatiskt fader till barnet...förhoppningsvis så är det ju oftast han som är fader men det är ju inte helt säkert alla gånger! Tycker man borde få skriva de där papprena redan på BB så man inte glömmer bort :-)



I veckan måste vi ses!!!

2009-09-13 @ 21:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback