..

Kvällen igår var rolig rolig!!
Önskar ju dock man hade kunnat klona sig o hunnit vara mer med bruttzen oxå, men vi får göra om det snart!

Oj oj vad jag pussat på min lillprins idag. Kommer titt som tätt på mig med att tänka el säga till han "Tänk att du är här nu"  Har liksom inte helt sjunkit in ännu, att han är här nu, att vi har vår bebis här.. Han är så lugn o go, vår lillrackare... 

Snart ska T på funky kidz, favoriten för veckan liksom.. 
Johan har en tung dag idag, borde haft på sig en "suckmätare" idag (istället för en sån dära stegräkanre) För han suckar o frustar titt som tätt o tycker livet är allmänt jobbigt. Grym som man är kan man ju inte göra annat än att garva åt han..


Imorrn är det åter dags för kontrollbesiktning av lilleman..
Tis möte på kvällen
ons ska man skriva på faderskapspapprena
Tros då är det ju faktiskt es premiär så visst kommer man bänka sig framför burken
Fre= fredagsmys kanske besök av "sjulistjejerna"
Lör: Första hemmamatchen, kul, hoppas nu f-n inte det strular med korten får då blir jag inte bara less utan även faktiskt ledsen!! (
Sön: Inget fk ? tror det är höstlov då o då skulle det inte vara...

Mera som sker i vekcan är förhoppnignsvis klippning av mitt hår, el ja iaf under nästa vecka. Promenader, kanske lite kaffe häng ev nån lunch.. o så vill jag börja TRÄNA!!! SÅ just ja måste ner p åstan o kirra träningskläder pronto pronto! 
Det är vad som är planerat än så länge, men som ni vet brukar man vara bra på att fylla ut dagarna rätt bra.. O so men god vän sa. Det är nog så jag trivs att ha det. Stämmer verkligen. Jag får nippran av att inte ha nått att göra, klättrar på väggarna.
 

Kommentarer
Postat av: Cammi

Man borde "pussmätare" på bebisarna för de får så många pussar varje dag, speciellt på huvudet och ena kinden eftersom man ofta bär dem med samma arm :-) Tror Ellen får 100-150 pussar om dagen av mig om inte mer...pussar på henne så fort jag har henne i famnen utan att jag ens tänker på det :-)



Nästa vecka jobbar S natt (alltså inte nu till veckan men sen) o då har jag bilen så då tycker jag vi ska springa på stan en sväng, har inte varit där på evigheter...inte själv i alla fall, får ju inte titta så mkt på barnkläder när S är med ;-)

2009-09-20 @ 21:27:30
Postat av: Lotta Lkpg

Heeej!



Log fint då jag läste reportaget i Hockey-corren i morse :-) Verkligen jättefin bild också (på j och t)!



Kram!

Postat av: Anonym

C:Ja utan pussar blir dem då inte, o jagf har ännu lite sån här typ överöser tindra med pussar oxå bara för att hon oxåska veta hon är mig lika kär ännu, du vet nybliven 2 banrförädler syndromet ha ha



L: men åhhh jag vill oxå se, de skulle skicka dentidningen till oss oxå hoppas de kommer ihåg att göra det!1

kram

2009-09-21 @ 13:56:34
Postat av: Lotta Lkpg

Jag har skickat den :-)

2009-09-21 @ 17:10:17
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: Elenor

Det var trevligt att du kom en sväng i alla fall men du får väl komma och äta efterrätten nån annan gång :)

2009-09-21 @ 19:54:01
Postat av: Cammi

Haha, jag har aldrig ens slutat pussa Thilde konstant...fast det är inte alltid så uppskattat av henne nuförtiden :-) Är så lycklig varje gång jag får en puss när det är dagislämning och hämtning, dröjer nog inte länge innan hon tycker det är pinsamt :-)

2009-09-21 @ 22:42:38
Postat av: Anonym

L: Tackar tackar :-)



E: du det gör jag så gärna, :-) o sen vet vi ju nu att du har stora gömmor inför framtiden, vi får inte glömma det finns bäst före datum även på sånt där :-)



C: he he bara pussa på så länge man får

2009-09-22 @ 13:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback