härliga lördag!!

Känns som en bra dag idag, (vilket iofs de flesta dar gör ha ha.. men denna känns som en riktigt lövli day)

Börjat dagen med att dropap av T o Gubben på leos för stoj bus o autografskrivning. Medan jag mötte upp en go brutta o kiakde runt på affärerna i kring.. men jag köpte f-n nada.. eller hör o häpna 3 saker köpte jag. Åhhh yeah exciting stuff: Messmör, rostfrallor, o tandkräm... what the F... skärpning jenny..

Tur jag inte visst innan vad som skulle ske senare, då hade jag säkert brännt mer pengar. Nu får en dra på sig vad en har.. Ähh vad sjutton, även en gammal sopsäck ska nog kunna roa sig :-)

Ska nämligen först på  middag hos goa laura som donat o fixat sitt kök alldels själv. Jag är såå sjukt impad, att det är vansinnigt. Kanske för att en själv inte ens kan hålla i en hammare utan att slå sig på tummen typ..
ska bli så gott få lite egen tid o bara tjöta lite.. det blir som vanligt lite stress o dålig planering av mig (o resten av min familj).. men jag hoppas o tror väl att jag kanske får möta upp bruttorna senare oxå . Hur som så komme r nog dagen bli bra från början till slut hoppas det :-)

Sen blire att slagga hos päronen så jag är nära mina hjärtan, så söndagen blir nog bara att hänga där gå till hängnan o så sen Funky kidz som en viss dam längtat grymt mkt efter!!


Nu blire iaf lite maxkrubb...

Jsut ja vi har äntligen gjort vår orm, ska fota den sen får ni se... tindra var så stolt o glad, får la se om hon gör saker för sina klistermärken, jag ska fota den sen o explain...

Kommentarer
Postat av: Sussi

vi var också på stan och jag köpte lite roligare stuff haha, Du ska få kika sen ;) Kul med ormen! Kramis

2009-09-19 @ 17:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback