hur gör man..

"Hur gör djur??"
Kommer ni ihåg det programmet.. Jaja det var egentligen inte min fråga. Utan frågan var:
Hur gör föräldrarna??

Johan o Tindra kom hemfrån dagis igår o sa att hon skulle bli bjuden på Rasmus kalas hade han o han mamma sagt.. Hmm började genast klura på hur gör man?? Känner inte den familjen ett dugg... Är man med som päron ännu? El lämnar man dem där tilsl kalaset är klart? Är de för små för att kalasa själv ännu.. Antar man får pejla läget.. men vad sjutton tänk om man kommer först.. Hjälp mig nu lite mer erfarna i  gemet :-)

Min andra föräldrafråga lyder:

Hur gör man i vagnen nu till vintern. När byter man till åkpåse, ganska snart kanske..  ja ja det är inte kruxet, det gör jag ju när jag känner för det.. Men jag undrar på det här med värmen i vår gnaska kalla del avl andet. Har man bara åkpåse el har man filt/täcke  oxå? (Lite sugen köpa nytt tyg el ny filt som passar till min åkpåse i sånt fal..)

Själv är jag expert köpa saker som inte passar som jag ångrar mig, så idag blire att lämna tillbaka en del av det man köpt. Skulle istället behöva mig en ny brösthållare förkorttas visst BH. En dunväst, munjacka o träningskläder samt nån baströja/träja i vnalig längd. Har dåligt med tröjor, skjortor till jeans/kjolar.. men men  prio ett är brösthållare o baströja, ev dunväst...

Hade iaf en riktigt trevlig dan på stan med C igår, länge sen vi sågs så där. Det var jätteuppskattat. JAg ska ta mig i kragen o åka ut dit nån gång oxå, fast det är långt :-)  Tyckte bara lite synd om henne tyckte hon fick vänta på mig lite här o var, med hissar, matning prövning av kläder...

Idag blire stan en sväng o så mysa med gubben sen innan han drar iväg bort.. Hoppas jag hinner fixa lite innan han kommer ner på stan, annars muttrar hans å åt mig :-)

Hoppas nu alla får en trevlig dag!!

 

 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Det är så svårt med kalas tycker jag! När det varit hos något barn som vi knappt känner till har vi varit med för Oskar har velat det och när det varit hos välkkända har vi inte stannat. Fast trevligast för föräldrarna är väl när det är tvärt om haha :)

Kram

2009-09-30 @ 12:49:51
Postat av: Anonym

Ja svårt det där.. Såg att vi nog kommer msåta avvika en stundv iaf om inte johan fixar skjuts men nån från laget.. för han ska iväg mitt i kalasandet..



Kul att ses imorrn.. nej få se nu imorrn var det inte fredag, vilken virrpanna jag är :-)

2009-09-30 @ 15:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback