i dag smäller det..

i dag känner jag mig som en lätt shizofren kvinna..
jag känner mig lite lätt nere mellan varven, jag vet det beror på matchen ikväll.. inte själva matchen utan för att detär just det laget.. ja jag var eg inte färdig med den staden, så känns det. Jag vet det nog känns så för att jag just precis innan den flytten börjat ett nytt oerhört spännande o roligt kapitel i mitt liv. Barnmorskeutbildningen! Som kändes så rolig o bra! Sen blev det ju ett roligt äventyr o så härligt återseende med vänner o bekanta.. men jag fick nog liksom dra mig tillbaka till ledighet lite tidigare än tänkt o  helt ändra mina planer, Ja det sörjer jag faktiskt lite!

men men nuär vi här o det är förbaskat gott det med!! Är så glad allt löste sig så bra!!  som ni ser lätt schizofren..)
Idag vill jag självfallet lule ska vinna som alltid:-)  men det finns  säkert dem som tror man hyser nått slags agg mot andra laget inte alls!! De är goa gubbar (med guldtjejer vid sin sida) däremot skulle jag önska nån gick o  rakar av gubben den där musctachen när han sover... som han Obviously like a lot..obviously... :-)

hösten är iaf här ordentligt el ja vintern närmar sig med stormsteg kanske, börjat vara rätt kyligt ute, brrr brrr.. Snart oktober kan ni fatta... Lillis 6 veclor på onsdag.. min bebis växer så det knakar...


Kommentarer
Postat av: Cammi

Ja visst känner man hur snabbt vintern närmar sig! Härligt med vinter men den känns inte lika härligt nu när vi haft en sån fin höst, har ju knappt regnat utan varit sol och underbart skönt ute!



Vilken dag ska vi ta en dejt? För mig passar nog morgondagen (tisdag) bäst för då är Stefan hemma och kan hämta Thilde om jag blir sen :-)

2009-09-28 @ 10:21:37
Postat av: Anonym

Ja mig passar nogi morrn oxå bäst, för sen drar johan iväg på resa på onsdag..måste ju ha backup hemma i fall man inte är hemma :-)

SÅ imorrn kör vi på tycker jag, när ska vi ses då?

2009-09-28 @ 11:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback