oturens kväll..

Igår kväll var oturens kväll en liten stund för mig o johan..

Förstå så ylade herr Franz till när han satte sig i soffan, han hoppade upp o typ gastade nått om att det bränner o sivder, fan jag måste satt mig på glas el en nål eller liknande.. Så börjar han hoppa omkring att det är fan nått i tröjan, fäkta o slå.. Det visar sig att det var en geting han typ satte sig på som sen åkte in i tröjan.. Det resutlerade i 3 getingstick av samam sketan geting..  fyy bubblarns. Tur det inte var Tindra el Troy det hände, undra hur många ggr de hade hunnit bli stuckna innan man fattat nåt???

Fem minuter senare ska klant jag resa mig upp ur soffan, inte en aning om att foten somnat, så den viker sig  som uppåt o innåt, så jag rassar in i bordet o välter ut alla ljusen, Johan kommer inropandes o  frågar om jag oxå blitt stucken nu :-) Jag skrattar skriker o nästan gråter på samma gång, "Jag har fan brytit foten, aj aj aj det är sant"
Sen kändes det bättre ett tag tills jag insåg jag inte alls belastade på utsidan av foten där jag gjort mig illa  o dessutom fått en konstig svullnad som inte bara var mjuk,liksom väldigt hårt.. även värmeökat. När jag skulle krypa ner i sängen så trodde jag ganska hårt p åen ltien spricka el dylikt för jag hade jävulusiskt ont o hela foten såg mega skum ut.. Men tack o lov lite sömn gjorde allt bättre... visst f-n  haltar jag o ställde in promenaden idag men det är ändå klart mkt bättre!!

J hade såå bråttom igår kväll med att få dit nån himla tjafs på bilen, ringde o fick hjälp av P, tack o lov. Skönt att resten av deras family oxå taggade på , annars hade jag nog fått gära nattningen själv, nu blev det istället, kaffe surr o kramande barn i vardagsrummet.. He he för det var en söt syn när man kiakde in i vardagsrumemt o barnens sitter  såå nära varandra o min unge håller om O... När de gått o vi satt i soffan hon o jag så förklarade hon" Vet du varför jag höll armen om honom, det var för att jag var kär i han"




PS: Grattis till Ozzys päron som firar bröllopsdag idag!!!

Kommentarer
Postat av: Susanne

love is in the air :) Så himlarns söta dom är våra kidz! Kram

2009-09-15 @ 14:31:00
Postat av: Anonym

ja det är dem allt :-)

Kram

2009-09-15 @ 18:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback