reflektioner i efterhand..

JA fråga mig inte varför jag kom att tänka på det här så långt i efterhand...
KAnske för att j mötte just det laget igår..

Kom att tänka på vilket himla hastigt "avsked" det blev.. eller det var ju det som det inte ens blev.. inget avsked bara var tvungen åka..
JAg hade nog helst velat dra ihop alla tjejjorna o ha nån slags avskedsfika el lunch, men men det ska gudarna veta att där o då så var det så jäkla mkt att fixa o dona med som gjorde mig hyperstressad o nervös. Liksom inga småsaker som måste kirras, ni vet få läggan  fixad o styra upp allt med mäklare, kirra saker på banken etc o försäkringar, skolan som skulle redas upp, dagis etc.. Dessutom var ju dagis personalen så snälla att de lät mig ha tindra på dagga nån timme fast jag var hemma, supersnällt!  Bar ju även innen i min måilla o trötthetsperiod i grav som inte är att leka med...SÅ tiden räckte tyvärr inte till. Dessutom var jag nog liksom i nån slgas chock o kunde liksom inte tänka helt klart där o då, utan gick in i allt som skulle ordnas upp.  Liksom en liten blockering för att inte tänka på att man hastigt skulle måsta lämna staden o vännerna, folket man tycker så mkt om!!  Kände mig liksom innerst inne lite ledsen o rödd över vad som skulle ske, hur allt skulle vara för tindra, o ville helst fort som ögat få vara med min älskling igen. För ja det är ju när familjen är samlad man känner sig som starkast o vet att allt alltid ordnar sig..
Så jag hoppas hoppas verkligen inte att någon tog illa upp av det. Så här i efterhand när man reflekterar önskar jag att man hade på nått sätt trollat till sig mera tid o hunnit styra upp det!!


HAr nog en liten "saknar allt o alla" som inte är här där jag är dag är just idag.."  Skulle liksom önska att gbg, linkan, västerås etc bara var 1timme bort med bilen så man kunde sätta sig spontant en dago  bara glida förbi vem som man känner för. Inte som nu massa planering, inget spontant, dessutom tar det lite tid o kostar en del pengar.. blääää


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback