velande..

Sitter här o fyller i paprena till skatteverket så Troysan kommer in properly i systemet  he he...

Tankarna glider då i väg mot Dop.. hmmm är verkligen velande i den frågan...
Med Tindra var det som en självklarhet men nu känns det fakitkst inte alls så lockande. Men man kanske "Måste/borde" när Tindra är döpt. Inte för att jag eg tror att Troy kommmer fundera mkt kring det.. Men hmm man kanske liksom får göra det så det inte är så att allt görs med ettan o stackars kotten/arna som kommer efter liksom bara glider med...
Blir då inte lika mkt folk o sånt om vi har det. O det blir då i gammelstad i sånt fall även fast det var dop tillsammans med 2 andra par...OM det blir så blire nog bara familjen o ev några familjer till..o så bara fika efter det... Sitter o klurar o funderar på datum i sånt fall, nån gång i november skulle det bli då, kanske typ 22a ser rätt ok ut..
men känner eg inte så mkt för det men men man kanske som sagt får ta sig i kragen...
Vore mkt roligare med nått annat i kyrkan ;-) (men vette katten om ens det blir i kyrkan, ja vad f-n med oss vet man aldrig..blir kanske aldrig ens av..men jooo det vill vi ha ha)


Tindra ska iaf få hämta ut nån himla barnbibel i björxkyrkan... en förmån man har för att man är döpt antar jag ha ha Tänkte först strunta i det iom att vi liksom inte är så kyrkliga/religiösa av oss, men det stod att den var med massa bilder o sånt, o vad sjutton kan la vara trevligt ha så hon tex får veta varför man eg firar jul i sverige etc.. (såna saker som lilla mamma jenny annars inte är så bra på att berätta)
så 4 oktorber ska family franz gå till kyrkan Det ni :-)

Kommentarer
Postat av: Sussi

vi kan göra sällskap :) Oskar ska också få hämta sin bibel då :).

Kram

2009-09-16 @ 12:59:50
Postat av: Anonym

ja men vad mysigt:-) Då trivs family franz big time :-)

2009-09-16 @ 15:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback