23 augusti..

Jag kan knappt fatta att det redan är 23e augusti.

Folk frågar när johan ska åka, när vi ska åka.. Hmm jag kan inte ge nått riktigt bra svar. Jag vet som inte ännu. Det kan fan vara redan i slutet på nästa vecka.. galet nära.. (men som sagt, vet inte, får nog mera klartecken i kväll)

Har iaf knåpat ihop och fixat alla olika delar som behövs till visumet. Så på onsdag står jag där reo att möta bengan på ambassaden ... Liiite läskigt, hade velat ha johan med mig, men nu blire så att jag får åka själv.. ja ja I will fix it!

I lördags hade vi lite inflyttnings/going away ferre hemma. det var trevligt och roligt! När party var på väg att säga go natt så kom nästa gäng och vardagsrumsgolvet förvandlades till rena rama schlager golvet för ett tag :-) Ja ja kul hade vi!
men igår mådde man inte prima...

Torsdag ska jag till Pite, ska äntligen göra mitt återbesök/uppföljning efter öronop. Skönt få kolla upp det igen. Lite lur på att det börjat bli lite sämre igen. Hoppas jag har fel! (men kan vara högra örat som blitt sämre..)

Så onsdag och torsdag försvinner ju i ett nafs bara... fyy det är galet nu.. och ena stunden så vill jag bara packa ner allt medan jag andra stunden står o tittar ut på baksidan o får nästan tårfyllda ögon av lite ångest över vad som komma skall. Men jag vet det är nervositet: Lugano var ju verkligen bara ett kul äventyr som som längst varade 3månader. Detta är oxå ett galet häftigt äventyr. Men det är även lite mer än ett äventyr. Det är liksom lite för lång tid för att bara se det som ett äventyr. men det ska blii sååå kul och jag är så glad att få möjligheten uppleva Usa på "riktigt" i några månader!

ja jag hoppas få klarhet ikväll! Börjar som behöva få veta vad jag ska planera för :-)

Min älskade man vill fixa en god middag till mig ikväll. Så kommer rackaren hem och ska göra: Taaaddaaa: Strömming och potatis... Hmmm kanske inte riktigt vad jag hopppades på. Men det kommer nog bli riktigt gott det med!

Ikväll är det iaf danska hollwood fruarna och celeb rehab :-) Måndags mys a la jennybenny :-)













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback