..

Det är sjukt!!

Jag har helt fastnat i celeb Rehab. Förnärvarande så är det mest intressant att följa Tom S's framfart. Det är lite intressant att se hur han och en kvinna han tidigare varit förlovad med interagerar med varandra på ett sk "Behandlingshem. Hur hans liv kunnat bli så där tragiskt. Ja det är sjukt.

Idag har jag tom tjuvkikat här på nätet för att se hur det går för honom (inte särskitl bra i slutändan skulle jag tro..) såg då att de båda tydligen är med i liksom en ny inspelning. Sober house. Sista episoden som sänts var tydligen väldigt hätsk mellan de båda.. jesus alltså..

Men jag hittade bilder på de från när de var ett par. Riktigt snygg då faktiskt!:



För att jämföra med "dagens" utseende:

Heidi Fleiss


http://gossiplover.com/2010/04/vh1-sober-house-episode-5-tom-sizemore-goes-crazy-on-mike-because-of-heidi/

Och där är nu det sista klippet jag inte kunde låta bli att kika på... Sjuk sjuk värld som man tack o lov inte förstår sig på så mkt!

I dagens avsnitt kom det fram att tom för närvarande är hemlös. shit karln ska ha spelat in bra mkt pengar för en del filmar han varit med i... Sorgligt!!  Och tragiskt!




För övrigt så ska jag snart nanna kudde. Jag isner att mörkret har kommit. Och att jag behöver lampor. 6-7 dar blv först till 10-11 dar men slutade visst med 14 dar. Ja ja jag är van. Det är lugnt, tiden går säkert fort!

Sov gott på er gobitar!


Kommentarer
Postat av: Cammi

Jag och kidsen ska se till att underhålla er! :-) Kanske på onsdag? Jag plingar!

2010-08-03 @ 00:25:46
Postat av: Erran

Jag gillar också det där programmet... ser det alltid och förundas mest på vilka skillnader det är där jämfört med här, på torken i stan. Hahaha!

2010-08-03 @ 08:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback