..

Har ni tänkt på hur det hela tiden tenderar sig dyka upp nya måsten och nya saker som måste göras.

Jag blir lätt trött i knoppen i bollen ibland av alla "småsaker" som ska styras med..

några av dessa saker som ska betas av nu är:
* Nytt pass till gubbz
* fixa så våra bank id funkar igen (främst för att komma in på FK's sida)
* försäkringskassan, överföra pappa dar till mig.
* vägverket beställa nytt ägarbevis på kärran
* Ringa posten o be om att få ut visumet till lådan

Saker här framöver:
* ringa eller iaf kolla upp ang sophämtning. Alltså kan man liksom typ säga upp det för ett tag? el måste man ha det  och hur glest är det minsta man kan ha i sånt fall?

Alltså som sagt småsaker, men jag tycker inte om att ha såna här saker "to do" måste som få bort de annars går det liksom på repeat i huvudet: "glöm inte passat, glömt inte vägverket" etc.. Tyvärr är inte min sämre hälft så bra på att minnas saker.. han tänker nog att allt löser sig..
Sen är det ju mera som saker att göra..

ja lillskrutten sover ute i vagnen nu och jag gillar den sköna friska luften som är just nu. Har varit ute på fm o fixat lite i rabbatten (ha ha, japp you heard me. till nästa år ska det bli ordning där. Då ska husmor Jenny plantera lite nytt o fräsht)  Sen har jag börjat bär undan utemöblerna.. Ja det är väl inte annat att göra.

Köpt mig 2 stickade tröjor i veckan som i Lööv men nja ska lämna tillbaka den ena, ev byta mot nån tunnare variant. Ja kanske inte kommer behöva sånt så mkt (el joo i new england så klart! ,men då får ja la kirra det då..)


Måste söka rätt på kameran nu! Börjar vara tomt utan den!!!

Just ja såg ju Remember me igår. Det är nått visst med Robert Pattison. Alltså i twilight så är jag liksom kanske inget större fan av hans bleka kropp el så.. Men i den här filmen. Så vet jag inte vad jag ska säga. Det är som nått grymt magiskt över hans sätt att se på tjejer, hans sätt att se på henne innan han rör vid henne mm mm.. Jooo jag gillade det ;-)
Men hmm jag gillade INTE filmens slut!


Kommentarer
Postat av: freddan

Hej Jenny, kan inte ni ringa mig. Jag är ibehov att köpa en beganad hockeyutrustning. Jag skall börja lira med Mighty Ravens nu på fredag. Ha ha ha man kommer bli överkörd.... Hur har ni det annars? Fan det är tomt i tallboda utan fam Franz!



Hälsa!

2010-08-31 @ 18:03:16
Postat av: Erica

Supermamman och superfrugan Jenny fixar biffen!!



Remember me är en bra film som slutar på helt fel sätt, får en film verkligen sluta så? Pattinson är ju inte fel heller ;)



Jag åker nog till Linkan helgen 10-12 september, är du kvar i landet då? Har du tid/tänkt hinna med Linkan innan Staterna? Vore fint och krama om dig!



Kramar

2010-08-31 @ 21:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback