fullspäckad vecka!

Slutet på veckan har varit fullspäckad!

Jag har saknat en dator (alla har varit trasiga) Då jag känt jag haft mkt att skriva om olika saker!! (Inte bara flytta dravlet ha ha)

Onsdagen varj ag på ambassaden. Fixade visum till resten av da gang! Det gick bra men jösses det var liksom en försmak av att komma in i staterna på riktigt. Värsta säkerhetegrejjen. Ja ja jag gick iaf där ifrån stolt o rakryggad. mer laddad och förväntansdull än nånsin tidigare för flytten. Ja det var skönt få fixa lite grejjer på engelska och surra med den där sköna snubben där. Han har ju rätt i en sak. (kan jag tänka mig)
Att på ett sätt lite synd vi ska till just den staden vi ska till. (om än såklart häftigt) Men det är liksom inte som övriga USA. Hänger ni med. det är liksom lite eget... Dessutom sa även han att Boston och New England överhuvudtaget är grymt vackert på hösten..

Jag tänkte iaf och kan förstå att en del svenskar uppfattas som kalla och snobbiga. Vi är helt enkelt inte lika öppna och bra på att småprata om saker och ting. Fast å andra sidan kanske vi är mera öppna och varma mot våra verkligen vänner och allt kanske inte är lika mkt "vänner på ytan" som där.. hmm ja borde nog egentligen inte skrivit nått om det eftersom jag inte orkar vidareutveckla och förklara hur jag menar... men en del förstår nog..

I torsdags så  brummade  jennybenny till sjukan i Piteå för kontroll av mitt opade öra. Eller ja båda såklart! Det gick bra och det behövdes ingen mera uppföljning för närvarande. Perfekt!

I går var det mkt åkande fram och åter. Sååå struligt med bilen på verkstad. men det löste sig och jag hann både kika lite på stan, luncha ,fixa fransar och sen ha huset fullt på tacogäster. En mkt trevlig dag!

E propsade på att det var bullshit det här med att inte kunna sova när man dricker kaffe försent. MEN han har fel!! Både jag och Johan låg där med klarvakna ögon och kunde inte somna.. Nåja vi tog till mitt knep istället och jajamen det funkade prima efter det slumrade jag in så skönt så skönt :-)

Idag brummar kidzen till gammelmormor, Jag brummar in mot stan och gubben ja han sätter sig väl säkert och tittar på blocket nu när han fått en dator ha ha... Sen ikväll är det dags för den årliga grannfesten. Kan inte påstå jag är sugen. Nåja man har ju nära hem iaf :-)

Jag har blandade känslor inför 7e september . Å ena sidan vill jag det ska bli det bums fort. Så vi oxå får åka snart. Men Å andra sidan vet jag det kommer bli sega ensamma veckor fram tills vi får åka :-(

nåja nu ska jag göra bort att betala räkningarna så är det gjort och förhoppningsvis glömmer jag bort dem under förmiddagen. För de har annars en tendens att förstöra min dag!!

Psst är det nån som vet om Johan kan överlåta sina FP dagar till mig via nätet eller måste man in på försäkringskassan???

Love u all!









Kommentarer
Postat av: Susanne

angående fp dagar så måste ni skicka in en blankett som du kan skriva ut från fk´s sida.



så spännande äventyr ni har framför er!

kram

2010-08-28 @ 09:40:19
Postat av: Cammi

Jag kan inte heller sova om jag dricker kaffe försent så det är inte alls bullshit! :-) Efter kl 18 så är det thé som gäller :-)



Vi får ta många lunchdejter när J har åkt för jag lär också behöva roas för när tjejerna är på dagis och Stefan jobbar så blir jag galet rastlös och hittar gärna på något för att slippa ta tag i hemmet som ständigt är upp o ner :-)

2010-08-28 @ 13:55:36
Postat av: Anonym

S: tack för tipset!! Tror jag drar med mig gubben in till dem istället så blir det verkligen gjort..

Ja visst har vi :)



C: nej jag propsade verkligen på att det var så! Herregud går bara inte!

Skönt att höra. Jo jag har minsann redan dig i åtanke oxå ;) så skönt nu när tjejerna kommit in i rutinerna, såå häng med småkillarna är självklart ;)



Kram på et

2010-08-28 @ 14:42:59
Postat av: Cicci

Jag kan definitivt inte sova om jag dricker kaffe för sent, oavsett om det sitter i huvudet, det går bara inte :)



Skönt att ambassaden gick bra. Jag minns då jag var dit och fick ungefär samma tanke som du med säkerhetskontroller osv. Man fick ju gå som genom en flygkontroll och ta av sig stövlar osv.



New England är fantastiskt vackert. När jag flög in över där och såg alla vackra färger blev jag alldeles varm inombords. Sjukt fint.



Angående det där med föräldradagar kan jag tyvärr inte hjälpa dig :)

Saknar dig.

puss

2010-08-29 @ 06:31:11
Postat av: Anonym

C: Nej precis jäg vet ju vi är många som inte kan det så :-)



Ja jisses ambassaden är ett kapitel för sig ..



Ja det var jsut det han pratade om alla fina färger att deras träd blev så vackert röda oxå.. kul :-)



Saknar dig med hjärtat!

puss

2010-08-29 @ 18:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback