slöar söndag!

Idag är det en slöar söndag!
Eller ja inte för ungarna såklart de röjjer runt som vanligt. Fast just nu kan jag bara prata om min son. Som sitter och river ut allt ur ett köksskåp. 

Snälla hjärtat får gärna bli trötter snart! Då ska mamma lägga sig i sängen o slå på en film. Tror det får bli Remember me. Den verkar bra! (o johan vill inte se den!, så lika bra passa på nu då)
Johan o tindra hänger nämligen i Kalix. Mysigt för han få egen tid med tindra och för farmor o farfar få träffa henne innan johan (vi) åker.
Däremot hade han nog egentlgien behövt åkt själv med bara Troy. För han är sååå mammig jsut nu att det står mig upp i halsen! (missförstå mig rätt) Han är såkalrt min gooofis. Men klänger i mitt byxben eller ska till mig så fort han ser mig.. Idag när Johan tog han 2 ggr hos morsan började han tokgrina.. Ja mammas kille kan man lugnt säga!

Igår var det iaf årliga grannfesten. Det var riktigt trevligt. Men jösses. Tackar mannen där uppe för att vi inte tog på oss det i år. Hade blitt praktfiasko. Jisses de hade slått på stort i år. 3 rätters o värsta sånghäftet.. Ja ja.. tydligen brukar det inte alltid vara så avvancerat. TACK!
häckpromblemet o snöskottningen verkar iaf lösa sig ;-)

Just nu rasslar dagarna på i en himlade fart... Om än denna dag är lite seg..

Jag måste snart ta tag i att få iordning lite i skåp, förråd o garderober.

oj oj vilka roliga inlägg :-)

Förresten: Lästips!!
Mia Skäringers bok : dyngkåt och hur helig som helst!!
I loved it!!



Kommentarer
Postat av: Egirl

Åååh var den bra den boken??? Har funderat på att läsa den! Har du köpt den och isåfall vars??

2010-08-29 @ 20:14:52
Postat av: Anonym

ja den var grymt bra!!



Jag köpte den i pocketform på lagerhaus..

2010-08-29 @ 21:21:15
Postat av: Cammi

Den boken måste jag köpa, antar att den är lättläst? Kan inte med djupa böcker för då slutar jag läsa efter ett kapitel :-)

2010-08-29 @ 22:41:51
Postat av: Anonym

C: ja du jättelättläst, läste ju ut den vips fort bumbs! Det är som hennes krönikor från Mama och sen lite från hennes blogg.. Den måste du läsa!

2010-08-29 @ 23:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback