tiden springer på i över 120 knyck just nu!

Just nu känns det som att tiden äter upp mig!!
Eller jag egentlgien är det nog inte så.. men jag HATAR när jag har såan här saker över mig som jag inte riktigt vet hur de går till eller hur man ska göra. Jag vill ha en "lista" att bocka så jag tydlige ser vilka moment som är kvar och kan vara säker på att allt går rätt till..

Det som stressar mig nu är alltså visumet för resten av familjen.. f*ck that.. Måste nog ner till sthlm igen .Hoppas det räcker att jag o johan åker utan kidzen men vi får se. Många oklarheter just nu!

Fast ja det är väl inte det som är grundorsaken till att jag för närvarande känner mig liten som en pissemyra på en stor stor jord.. Utan det är att det nog har blivit ändrade planer. familjens avresa blir mkt tidigare än tänkt.. Så ja det är mkt nu!
Men det kommer bli bra i slutändan! Som sagt bara tungt nu, när det är mååånga oklarheter. Eller det handlar nog bara mer om det här att min brain inte hunnit med i omställningen ännu. Det som var sååå långt borta nyss och är helt plötsligt skrämmande nära. Alltså så här är det bara jag sätter mig på flyget eller kanske kommer fram så är det liksom fine. Det är liksom allt innan för närvarnade stressar mig liite..

För övrigt så har jag nyligen varit med om några riktigt jobbiga dagar. Jag blir som lite nedstämd bara av att tänka på dem. Men varför orkar jag inte gå in på här. Det är iaf bra nu. Men hugaligen fy fan vad ledsen man var!


Ja ja allt är inte bara piss och blä som det låter!..
Igår var vi på bvc och till läkaren med skruttis han vägde 10 030gram och var 77cm lång.  Idag är det dags för tandläkaren för min tandlöse lilleman..

Jag velar och funderar... sälja vagnen och byta till en annan eller inte... jäklarns blir som sugen men vette katten mot vad egentligen.. jooo nu kom jag på en hmm ska kika in den...

så gotta go...
see you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback