Dags göra sig redo för avfärd

Tomtenissarna mina sover ännu, men snart är det dags vakna gå ner äta frukost!

sen blir det upp och packa och dona...

ner för lunchen...

Efter det är det dags för avfärd mot Davos, en resa som väntas ta kring 5 timmar i buss, wish us good luck :-)

Där är nog "semstern" slut, för nu är det match snart och sen börjar cupen... Så killarna kommer man nog inte se mkt... men jag hoppas på lika fint väder som igår, då kommer vi hänga ut mkt o få härligt frisk alpluftf!
Vore kul om Tindra ville gå den där skidskolan, vore som kul för mig att se :-)
 

Tänk att det är jualfton snart.. Känns inte som så.. Borde tagit med mig lite julmust som jag tänkte. och skumtomtar :-)

Tindra är för rolig. Igår råkade hon nog se ett av de ynka paketen hon ska få här.. Konstigt nog så kommer hon senare och säger: Mamma av tomten önskar jag mig precis en sån sminkväska som du har, fast rosa med hello kitty på.... hmmm undra varför ;-)

Davos:

Kommentarer
Postat av: Cammi

Åh har inte sett att du varit så duktig att du bloggar massor nu, kul! Synd med kameran, du måste köpa en systemkamera! De är så stora att man inte glömmer dem och man får plats med laddaren i kameraväskan :-)



Vad duktig Tindra är som lär sig åka slalom! Kanske ska vi ta en dundrettripp med bara stortjejerna så även vi kan åka, jag har inte åkt på typ 12 år så jag är också nybörjare för det är nog inte som med att cykla, lär man sig en gång kan man inte det föralltid :-)



Hoppas bussresan i dag går bra och att ni får ett underbart hotell! Du gör det så bra som är med barnen själv hela tiden, inte behöver en supermamma någon nanny ;-) Även om du verkligen är värd att ha en nanny!!! Jag hade nog blivit galen att vara med mina barn dag ut och dag in dygnet runt. Visst jag älskar dem mest i hela världen och saknar dem om jag är borta någon timme men man behöver få sakna också!



Massor av kramar till er från oss som är julstressade gånger tusen just nu...och inte gör jag något för att bli mindre stressad heller :-) äh, det är ju några dagar kvar så då kan man skjuta upp stressen in i det sista :-)

2010-12-21 @ 09:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback