En dag i min smak...

Finally we are back on track!!

Idag har vi varit ute och åkt skridskor på förmiddagen. Det var isande kallt men solen sken. Ibland när man kikade upp mt bergen kändes det faktikst som man såg mot en uppsatt bakgrund..
Det var mysigt... men jisses min arma fötter... jag hade glömt hur satans ont i fötterna man får av skridskorna...

Var så nära tjacka en kamera idag men brissten på engelska manual satte stop för det, lika bra det bättre köpa hemma!

Ikväll har familjen badat lite, perfekt tröttat ut lillagubben... :-)
Japp så ikväll var kvällen vi för första gången på 11 dagar fick äta en middag i lugn och ro, kan jag säga att jag NJÖT!!!
Vårt bordsällskap fick nog sår i öronen av att höra mig bubbla, kändes liksom bara skönt få sitta avkopplad och kunna bubbla om allt från, väskor, bb, resor, New York, hockey etc..
Jag hoppas att denna rutin kan fortsätta... hmm kan dock bli svårt imorrn efter en hockey match då man suttit stilla i flera timmar ja vi får se, kanske man hinner med ett litet dopp då med :-)

Fick iaf höra lite om Nyår (ryssarnas tid då tomten kommer... eller jag fattar eg noll, vad händer 7e januari då?? !)
Ja ja vi skulle iaf kirra paket till våra egna barn så skulle de läggas under granen och tomten skulle komma och allt.. Ska nog berätta för Tindra att hon kommer få träffa tomten fyra gånger i år, Gissa nån som kommer bli lycklig :-)

Kan inte bestämma helt hur vi ska styra upp morgondagen.. om det blir softa på hotellet fram till lunch o så match sen.. eller om vi ska kila ut mitt på dagen, åka griller o sen äta lunch nere vid arenan och direkt därifrån gå på matchen...Man kan även hyra långfärdsskidskor där, såg riktigt mysigt ut, men satan i gatan skuolle nog dräpa mig om jag gav mig på det :-) hmm ja vi får lura på det där... lite segt sitta där med alla täckkläder.. oxå.. Tomorrow tomorrow... ni vet planerign är inte min starka sida ;-)

Måste säga det är mysigt med alla folk i rörelse nu och den saliga blandningen av människor som är här, ortsbor, familjer/släktingar till alla olika lag., hockeynördar blandas med skidnördar alla i en salig blandning...

Tidigare tyckte jag att Tyska var obegripligt (läste franska o spanska i skolan) , men nu när man omgett isg med ryskan ett tag och sen kommer hit så känns tyskan faktiskt rätt enkel. Man förstår ändå en hel del av det man läser och kan förstå en del saker de säger. I like it :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback