..

Åhh vad man mår gott av frisk luften, men jisses vad slagen man blir. Man blir så trött så det känns som att man kan somna stående :-)

Nu ligger jag o barnen o myser o ser på Narnia på tyska :-)

Jag ser framemot att byra ort snart, det ska bli spännade o kul, hoppas på ett lika fint hotell. Det ska bli så kul för tindra få åka skidor, ute skridskor se på hockey etc... Jag O Troysan vi trivs av omgivningen o all god mat och dryck. Johan får återgå till att göra det han sköter bäst :-) Nejrå hoppas kanske kanske han hinner ut med oss nån em iaf :-)
Kikade precis in Davos o deras barnområde kommer nog barnen gilla. Tindra verkar vara så ivrig på skidorna att hon går med på att skidskolepersonalen kanske inte pratar hennes språk.. men vi får se... :-)

Det blev ingen åkning i em, för det snöar stora lapphandskar ute.. Tindra blev mkt besviken... men tack o lov var Narnia på teven som hon är helt uppslukad av nu...

Själv tror jag det blir en mkt tidig kväll, hoppas återigen på nån bra odubbad rulle...

Även om nätterna hittills varit sjukt jobbiga, morgnarna lätt bråkiga ,mkt kånkande fram o tillbaka.. så är jag ändå så tacksam.. Det är liksom inte vardag man annars åker 16 dar till fjällen med sina barn :-)

Tvätten kommer dock bli ett problem :-) Får nog tvätta upp lite grejjer i Davos.. Inte till mig för där hade det lätt räckt med mer myskläder! men mina barn däremot...

Hoppas förresten att nästa hotell oxå har en lekhörna och att den är ännu bättre!! Gärna i närheten av nått ställe så mamma kan koppla av i nån skön soffa med en kopp kaffe, the, varm choklad eller liknanade :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback