god jul!

God Jul allesammans! (lite så här i efterskott...)
Men på ett sätt är det bra, för här firas det idag också :-)

Julafton blev väl inte direkt som hemma.. Ni vet är det någonstanns man ska vara på julen så är det hemma. Eller ja det finns två saker: Med sin familj! I mitt fall så var vår lilla familj här i år :-)
På förmiddan sprang vi lite på stan o köpte de sista smågrejjerna, fanns verkligen inget vettigt till Troy så han fick en liten bil av oss... Han hade två paket att öpnna på kvällen.. De var han inte särskilt intresserad av att göra utan han höll hellre på med datorn och nyckeln...ha ha

Japp vi fick göra det bästa sv situationen ocvh styrde så gott vi kunde upp en liten liten julkänsla, med deras glögglikannade vin och choklad, nötter, frukt.. tomten var tyvärr sjuk (men han hade lämnat klapparna utanför dörren)... Det verkade gå hem o gumms blev glad över allt småjox hon fick..Det var trevligt få över de andra svenskarna på besök, det gjorde det hela på nätt sätt lite juligare iaf.. på julen ska man liksom vara tillsammans!! Jag längtar tills när vårt hus kan stå fullt i juleskurd och vi kanske till och med kan fira julen hos oss..

Dock fick hon en sak som är lätt beroendeframkallande, nu slåss nästan jag o johan om spelet ...
Nostalgitripp: Super mario bros!!
Blev så inne i att tjacka spelet igår att vi helt glömde bort kolla på kamera o nu är det stängt åtmisntone tom 26 på em.. så vi får se..

Igår var det gumms tur med feber och hosta, relativt pigg nädå, men det syns så tydligt på henne när hon är risig, hon blir så blek i ansiktet o alldles blank i ögonen.. manmmas lilla hjärta.. jag är oxå lite ohstig men inte mer än så att jag överlver ;-)

Börjar vara rätt segt med hotellvistelse utan liksom ledighet på riktigt...Det är svårt få vår son  sitta still under måltiderna middagen är värst.. antagligen är han både för gtrött då o inte heller särskilt hungrig... Vi skippade finmiddagen igår, velade som vanlgit fram till sista minuten, men kändes inte kul Om troy inte skulle somna.. Vilket han inte hade gjort...föröskte söva han här uppe sen för att få äta middag i lugn o ro på hotelelt men så klart inte :-) så det fick bli ltie middag på rummet...

Ja jisses nu längtar man nästan hem till Sankt petersburg.. eller helt ärligt varför inte hem till huset! Men nja det blir nog åka till russia först då jag o barnen ska vara hemma så pass länge sen.. känns inte fair mot Johan annars... så jag biter ihop ett tag till!
Om Om Om det blir dubai så har jag nog bestämt mig för att åka allena utan barn.. (om det löser sig med barnen såklart! hoppas! eller annars försöka få med någon). Även därför det får bli russia först för annars blir det ju even longer innan J hade fått se kidsen..Men det blir nice med några dagar där oxå innan man entrar sverige igen..

Hoppas verkligen på bättre väder och krya ungar så vi kan vara ute o njuta av den annars så fina luften o vyyerna!


Tänk att ett helt år redan gått, förra året körde han fluga så i år fick det bli slirre :-)



God jul , hoppas alla mår gott och får några lata sköna lediga dagar... Psst krafsa lite i mellandags rea högarna åt mig med :-)

kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

God Jul och ett gott nytt sännande 2011 önskar vi er. Kram familjen Pihl

2010-12-26 @ 12:29:23
Postat av: Anonym

Desamma! många kramar till er från oss!!

2010-12-26 @ 20:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback