ingen julstress

Måste bara säga att det faktiskt är ruskigt skönt att på nått sätt ha avklarat julen. Även att inte vara hemma nu. Slippa överösas med all reklam om vad man ska köpa och vad man ska baka etc...
Vi har firat tradionellt och haft det mysigt...

Nu livsnjuter vi på ett annat sätt. Skönt men visst kommer jag kanske sakna julen lite där på julafton!

Det är strålande sol ute jsut nu. De övriga svenskarna ska ge sig upp i backen efter lunch, lite avens är jag allt.. men jag hade ju ändå inte klarat det där.. Vi skulle bara Åka skridskor med Tindra, men nu idetta väder får det nog iaf bli pulkbakcen allt annat är liksom nästan förbjudet i detta väder..

Vi kanske tar backen först o skridskor sen... vi får se...
Troy sover iaf nu. Planen var att han skulle sova efter lunch men då han vakande före kråkorna idag så orkade han inte hålla sig vaken så länge, då är pulkbacken ett bättre alternativ för han med...

En sak jag ångrar jag inte önskade mig av tomten, alltså fixade ner i klappsäcken själv till vår familj var ensystemkamera, kamerna vi har nu tar skitbilder o speciellet på säna här ställen vill man ha en rejäl kamera som på riktigt fångar det underbara landskapet.. (aqttans jagh ade ju aif kunnat åf låna brorsans.. att jag glömde det..)

JA ja time för att kitta iordning sig med långfillingar o underställ o smita ner till lucnhen, nice ;-) Hot mama deluxe liksom :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback