lite sömn , trög morgon men härlig dag!

Natten var under all kritik. Troy har svoit apdåligt, likaså vi vuxna... Men mitt där i alltet när man slet sitt hår så kunde man inte låta bli att skratta för vid två tiden på natten när Johan slog på teven så var det nån som gick i mål i nån sport, varpå troy genast höjde armarna i luften och sa "hejja"...

Ja ja dåligt med sömn ger en trött mamma som gör sitt bästa för att trolla iordning allt på morgonen... Jag trodde Tindra sov gott hela natten, men vid fruksoten började jag misstänka annat..

Var verkligen i valet o kvalet om jag skulle orka mig i väg med kidzen till barnbacken vid ishallen och hyra skidor till Tindra. Men tänkte att friskluft kunde vara gott för oss alla 3.

Jag är mkt glad över mitt val. Det har varit en bra och rolig förmiddag!
Tindra var fakitskt riktigt duktig för att vara första gången och vi ska gå tillbaka på ett tag...
Lite roddigt var det i början med en trött men vaken Troy i vagnen och en rookie på skidor. Det var bara låta tindra åka upp på bandet, vagga vagnen under tiden.. sedan springa upp för backen och hjälpa tindris. = Mammaträning!!

Sen somnade skruttis och allt blev lite lättare... Vi gick in o tog en obligaqtorisk varm chocklad och sen fortsatte vi. Då avancerade hon till vanliga liften. Måste erkänna jag är stolt över min dotter, hon var faktiskt riktigt duktig för att vara första gången. Visst ibland får man hjärtat i halsgropen o tänke: HJÄLP hur går det här nu :-)
Halsen och mina ben har då fått träna :-)

Lillskrutt har då ingen feber idag, dock lite hosta än...
Ryssarna är helt galna i thé, de dricker te stup i kvarten... Nu fick jag tips av en ryska att ge Troy Kamomille Thé. det är säkert jättebra, men känns som ne skumkänsla ge Troy thé :-)

Mäkta less på kameran, inte nog med att den tar dåliga bilder, nu är batteriet slut o jag glömde laddaren ... grrrr...

ja ja nu lite vila innan vi beger oss ut igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback