onsdag..

Igår sprang dagen på som vanligt..
Tevesnubbarna dök upp (1 timme sent, men vem bryr sig de kom!!)
Så nu har vi svensk teve och bolibompa har skr¨ålat på  denna morgon.
Vi har sett julkalendern och jag tyckte den verkade rätt rolig vi får se... Jag blev mycket gld av momentet de hade efteråt: "Klädracet". Hoppas innerligt de har detta moment varje morgon. Imorse var vi inte förberedda och deltog inte, men jag ska då ladda upp så vi kan delta imorgon :-) (ett moment mindre som vissa dagar kan leda till en del småtjafs)

Idag är det match igen. Hejja Hejja!! Blir nog inte göra så mycket innan det. Ska snart gå ut och leka lite, innan vi går en liten prommis mot affären... Handlade egentligen igår på stockman och tanken var att jag skulle handla ordentligt för att slippa dessa småturer... men tiden blev rätt knapp, mina barn var trötta och hungriga så jag glömde en del saker vi bara måste ha: typ vatten... fast det ät även den dagliga lilla promenaden som är nyttig för både mig och barnen..

Köpte iaf badbrallor till Troy igår de var så fula så man bara vill gömma sig. men nu får han iaf bada och det är huvudsaken :-)

Vi har en i familjen som är riktigt dålig på att göra bus. Antingen  blir det på tok för tyst eller så hör man "Hoobba, hoobba" Som imorse när han som vanligt slog på vattnet i badrummet, då hörde man detta : "Hoobba hoobba"

Det blir mycket prat och för en del tjat om barnen.. men det är ju så mina dagar nu ser ut. Jag är liksom mummy på full time verkligen! Det går bra men vissa stunder är det enerverande såna gånger när man inte ens kan få duscha ifred... Ibland är min kära man inte heller så bra på att förstå att man kanske bara vill  få sig 20minuter ifred.. Nej då stövlar han in där och hips vips så är hela familjen samlad även när mamma står duschar... ha ha...
Ja ja det går bra man är ju van, men visst jag ser mer än vanligt framemot, min nageltid hemma och kanske nån timme julklappsshopping själv... :)

Kan ni förstå det är december nu??!!Jisses snart kommer tomten... För oss är det verkligne snart då vi ka fira jul med mamma,pappa och bror redan den 14e :-)mysssss!! åhhh jag längtar efter julskinka och bara allmänt julemys :-)

men men time att klä på sig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback