redan stressad innan jag kommit hem...

Jisses jag har insett att hela torsdagen kommer nog att gå åt till shopping och, handling etc.. Allt tar sin tid och jag är ruskigt bra på att överplanera ska försöka att inse att jag inte hinner allt på en dag!
Hur tänkte jag där??

Jag kommer nog aldrig hinna allt jag ska på torsdag spec då jag inte ens vet vad vi ska köpa! Behöver både handla till mig, j och barnen.. det ena med det tredje, sen julklappsshopping... o så lite annat småjox...
Finns det förresten underställ till småkottar som troy? Funderar på om han oxå ska få samma vantar som tindra har... vette katten.. Tror iaf tindra oxå ska få sig ett underställ, Det mina kära vänner blir en spännnade upplevelse på morgnarna, få höra om det duger att ha på sig liksom... (tänker på schweiz nu alltså) Japp även mummy behöver nått likande och ev en jacka... som vanligt har mitt smink totalt ebbat ut. Funderar på om jag ungefär ett årtionde efter alla andra ska prova det här ID sminket som alla pratar om... ja vad vi får se...
Men men nu ska klädsurfa lite för att få lite ispiration till allt roligt som komma skall...Nej det hinner jag inte! (men ni vet hur jag är, när det väl ska till kritan hittar jag aldrig något... och så blir jag på dåligt humör för det ha ha- Även därför jagskulle vilja ha lite tid i lugn och ro, för allt blir bara ännu mer pannkaka när man ska stressa igenom tusen saker..)

Men jag får bara face it, jag kommer måsta köra en till shopping/handla runda, får se om det blir fre-lör eller sön...

ja ja.. jag har inte hunnit skriva mig en inköpslista vore nog rätt bra. Jag är nog virrig som vanligt och tillsätt lite stress till det och ni har en icke fungernade brain :-)

Idag har jag skrivit en lista på saker som inte får glömmas härifrån.. men packa nej då det har vi inte börjat med...
Hade tänkt göra det i eftermiddag, men fick för ett tag sen ett mess av den finlands svenska grannen om lek hos de i eftermiddag.. Jag erkänner jag hade nog inte riktigt planerat in det, utan mera packa ,duscha o allmänt ta det lugnt innan hockeyn... Bara softa liksom.. Men ja ja det är väl bara gaska upp sig, pallra sig dit och har man tur kanske man får gott kaffe i alla fall :-) Vad gör man inte för sina kids?!
Så det blir lek där efter fyra, sen brummar vi mot hockeyn vid 18, spännnade! Sen blir det hem och jag ska göra mitt bästa att hålla mig från att packa, jag hinner imorgonbitti.. (men känner jag mig själv kommer jag inte ha ro i kroppen att låta bli)

men men time att sätta igång att skriva lista :-) ähhh nej inte nu det år oxå bli senare ;-)






Kommentarer
Postat av: Sofia Hurtig

Hej kul att ni har det så bra

Dom har underställ för 149 kr på stadium nu och dom finns från 86/92 eller förra året fanns det från den st för vi köpte till Rox därifrån.

2010-12-07 @ 13:15:40
Postat av: Anna

Jag köpte två merinoullsunderställ till barnen från ullmax.De har en insida av nåt tyg som gör att det inte kliar. Det bästa av allt är att barnen älskar dem! Otippat...du vet ju hur Agnes är. BARA strumpbyxor och kjol, typ :)

Ni verkar ju ha det superbra därborta! Hade sett fram emot att se er nu när ni kommer hem,men tyvärr verkar Agnes ha vattkoppor på G...

Sköt om er,vi kan ju höras iaf!!

KRAM!!

2010-12-07 @ 14:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback