en mycket bra söndag!!

Jag är så glad vi inte bangade ur brunchen!
För den var faktikst sagolik! Det var grymt god mat av massa de olika sorter... Sen dessert bordet det gick inte av för hackor...
Igår balett idag Jazz brunch, ja vad sjutton kanske blir kulturmänniskor av oss till slut.. ha ha. Nejrå håll i hatten det kommer nog aldrig ske :-)

JA det var iaf ruskigt gott, och trevligt!  Tindra fick även gå iväg och göra en chokladfigur.. Det var en mycket stolt tjej som visade upp sitt färdiga alster... Hon kom på vem som skulle få den i julklapp.. Någon som tycker mycket choklad... Vem denne någon är kan jag ju inte berätta här.. Tyvärr tror jag inte att kaninparet kommer överleva så länge :-)....

Här har vi den:
Man kan inte alltid stå o visa saker fint.. klart man måste få spela ut lite ibland oxå :-)



Troysan trivdes då iaf, han åt och mådde gott :-) (synd bara mamma glömt haklappen):
Han var lugn och snäll, det är ju iofs alltid när mat finns i närheten, förutom att han blir tokig o vill ha allt..
Han är verkligen  en snäll kille (peppar peppar ta i trää) måste säga han är rätt lättsam... För när man har två kan man ju jämföra.. och Tindra är oxå världens finaste!! Dock så har hon aldrig varit särskilt lugn ...Hon är den som stått för farten och energin i familjen...Hon har alltid varit rätt intensiv.  Just nu är hon inne i en dansa, sjunga, teater apa fas... varje  match man ser härmar hon cheerleadersen.. (tack o lov är SKA's flickor både "välklädda" och utan juckande porrrörelser, till skillnad från en del andra ryskal lags cherreleders..)
Det är bara konstatera.. med  risk för att bli tjatig haha: våra barn är underbara, men faktiskt på väldigt olika sätt :-)

HÄr har vi troysan in action på brunchen!


Efter brunchen rullade vi och då menar jag bokstavligen rullade vi vidare mot lite shopping och strosande i den nyöppnade gallerian med 270 ffärer och bowling plus bio. Mycket bra. Jag kan ingent annat än säga att vi trivs här! sen finns det såklart bättre o sämre dagar.. 

Men jag ska inte sticka under stolen med att de andra svenskarna gör guldkant på vår tillvaro här!!
I eftermiddag hade vi delikat sällskap: Den där lilla tjejen (dvärgen som Tony och Tindra  kallar henne), liten tjej i lyx förpackning! :-)
Och så har vi ju Tony Marone, Johans nya favvo kille. Ni vet han som han hakar efter och tar samma som... Bra smak på livet, vet hur degen ska rullla (ska jag gråta eller skratta ha ha)
 De gör vår tillvaro här grymt bra!!  Denna söndagen eftermiddag vore inte ens hälften så kul/trevlig utan de!!
(hoppas nu bara de inte är helt knäckta av vår familj.. Ni vet yra family franz... vi är liksom energikrävande kan jag tro ha ha, spec för familjer som inte har egna barn..)
Tack för att ni (de) finns och lär oss om "Russian lifestyle"




Snart grande finale... Jag är som orolig...
Jag tror Emma kommer välja fel.. Jag tror hon väljer Andreas, tyvärr... Jag tror att Jimmy är bättre för henne i längden... så satans söt och gullig dessutom... Jag har ju tidigare snacat om andreas att han var fin, men nja... på nått sätt lite för mesig.. ni vet han förösker se hård ut ,men på nått sätt lite för mjuk innuti inget fel med mjukhet men, mesighet går bort... :-)
Jimmy is da cop of tea today...
Men självklart inget går upp mot min stilige herre.... mmmmm mmm mmmm hot hot hot I löööve you : From here to eternity darling!!!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Det är så härligt å läsa att ni trivs och mår bra. Det värmer i mitt hjärta. Man vet ju liksom aldrig vad man har att vänta när det handlar om Russia. Men verkligen superkul att ni har det bra.



Jag håller med om Emmas val. Trodde också att hon skulle välja Andreas, men han verkar så ostabil. Jag hoppas hon väljer Jimmy, han är ju så gullig och romantisk. Och lugn.



Skickar en stor 1:a adventskram från ett väldigt snöigt Västerås

2010-11-28 @ 21:22:21
Postat av: Anonym

Åhh gumman du är så go!!



Ja hon valde ju rätt men det verkade ju inte ha hållt ändå synd! men jag håller med han verkade vara lugn o go!



Desamma stora kramar till dig!!!

2010-11-29 @ 13:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback