....

Kaffesuget var nog på tok för sist stort.. För när jag glad ihågen klev upp idag och brygde mitt kaffe, satte mig längtande och väntade.. Så insåg jag inte vad som var på väg att ske... Kaffet smakade verkligen BAJS.. jaha bara ge sig ner på affären o leta rätt på gevalia.. hittade inte det sist.. men denna ryska sort var inget för mig som liksom dricker mjölk med kaffe.. o när inte ens mkt mjölk kunde dölja den hemska kaffe smaken så får det stå där  :- / buu huuu.... 

Det snöar fortfarande idag... Så vi får la se, efter lunch nån gång traskar vi väl ut en sväng iaf... lite frisk luft o energi behöver vi få!

Talande bild: Fast egentligen borde den vara tvärtom: J som tittar upp - För så är det nog. Han säger ännu de känns smått märkligt spela i samma lag som flera av de här stjärnorna...
Här höll iaf Johan de obligatoriska rookie talet på lagmiddagen i novemer.. (jösses jag tänkte nu gömmer mig ha ha...) Det gick fint :-)


Jag har iaf nyligen fått se en av de fräshaste 50 taggarna jag sett. Nämligen denne mans fru. Hon är en av de första supermodellerna. Lång som få och galet fräsh för sin ålder!!  Jag tappade typ hakan..

Nu ska Gumman ta en dusch sen lite lunch o så ut o traska... see u!

puss

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hihi, så du har blivit ett kaffemonster :) Själv har jag inte druckit kaffe på 12 veckor nu tror jag. Jag var ju så galet beroende att det var jobbigt och när man inte fick sin vanliga slurp så var dagen förstörd. Så jag tror jag gjorde rätt i att sluta :)



Mysigt med snö. Här är det bara litelite snö, fast ganska kallt och blåsigt. Man längtar till julen nu och allt mysigt som kommer med den.



Saknar dig!

puss

2010-11-25 @ 10:24:34
Postat av: Anonym

ha ha ja man har väl blivit det ,men tiden i ryssland tar väl kanske bort det, då det här kaffet smakade uäk :-)

ja det gjorde du nog, duktig du är!! ja jag känner i känslan av att dagen känns förstörd.. sitter här med samma halvpanik utan kaffe. Det blir osm extra så där till matchdagarm antagligen för då blir dagen så pass mkt längre...



åhhh vad msyigt med jul ,ängtar oxå. Sköt o mer nu, mys ta det lugnt o njut!



sakanr dig massor puss!

2010-11-29 @ 13:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback