insett..


Man inser man nått beroendegränsen när man finner sig själv slita febrilt så att naglarna nästan flyger... När det ändå inte hjälper rafsar man febrilt efter en kniv, tar den vassaste man hittar och håller på cupen att skära fingrarna av sig..

Ja till slut blev det så. Jag får inse. Jag har kommit till det stadiet då jag inte klarar mig utan kaffe.
Sååå nu njuter jag med min kopp i handen!!
Det var till och med så att jag tänkte när jag stod där och febrilt behövde få upp paketet så tänkte jag: S-tans idag är det ju match oxå.. Jag behöver verkligen mitt kaffe.. Alltså energikick på vägen :-)

Har iaf väntat på några tevesnubbar idag i dag två timmar.. Sen ifck jag vet det nog inte kommer idag, behövdes tydlgien nått tillstånd av ägaren och hon är då inte snabbast i världen... åhhh hoppas imorrn iaf!

Är det någon som har nått bra film tips by the way??


Första fruksot/lunchen in russia...

Gissa om jag inom brods suckade högt när min ananrs inte så kräsna dotter ratade ryska mjölken efter första klunken... Dren var visst blä.. .Den är ändå en av de bättre kan jag tycka. Helt ok!! Men iofs sådan mor sådan dotter... Jag är oxå kräsen med mjölken hade mkt svårt med mjölken i schweiz... Nåja vi får tebba ett annat märke till henne... Vi blandande oss senare ett stort glas oboy och då gick den iaf att dricka tyckte hon ;-)


Ballongbus....



Påväg ner med soporna.. som blev en liten lekstund i lilla "lekparken" nedan för ossStötte på en annan mamma som faktikst var riktigt duktig på engelska hon hade tydligen bott i finland i 15 år. Lappenranta (eller vad det heter). De hade nsys flytatt tillbaka..Hennes pojke gick på finskt dagis... Hmm fick mig att tänka på om det ev ändå kan finnas skandinaviskt dagis?? Det där var inte det, det var rent finskt... Fast finland är ju grannland så kanske därför...Attans att jag glömde fråga henne om hon visste, för hon var ju ryska... ja ja no need just nu...




Trött efter en handlingsstrapats.....

Har varit och handlat idag.. Måste säga att bara en sån sak kan göra en smått trött...
Jisses, för det första har vi ännu inte fått vår nyckel till utehissen (som ni märker är det inte sån ordning på jut vår tant osm ska hjälpa oss, de som bor i andra porten har mkt bättre flyt... ) så det var lite kånkande på vägen hem.. Affären tog sin lilla tid.. det tar ju ett tag vänja sg vid ett anant land, hitta det man vill ha eller iaf något så när... Idag sökte jag efter kryddor ett bra tag, sen när jag väl hittade så inte f-n visste jag vad som var peppar, jag tog det som mest likande det... kycklingfond nja det var lite överkurs ha ha.. :-)
Japp så en handlingstripp i ett småruggigt sankt pete tog musten ur mig.. (därav ovanstående episod med kaffepaketet oxå...)

Handligstrippen hade två väldigt bra saker med sig: Den mysiga pyn/blomaffären som jag tycker så mkt om hade fått in en jättefin julsak jag mstse in och köpa imorgon...Tindra vill dessutom köpa Tilda burken till sin kompis.. Dessutom sprang vi som av en händelse förbi ett slags nyöppnat leksaks museum, fattade inte helt vad de var, men de spelade teater där och de fanns små lekhörnor (ungfär som de i usa kändes det som..) hade öppet varje dag 10-20 så det ska vi oxå tebba nån dag...
Innan vi åker hem denna gång har vi iaf utlovat cirkus besök och vattenlands besök. Så det blir kul . Jessica verkar var lika barnsligt förtjust som jag (o johan i såna där saker så de hänger nog oxå på, kul the more the merrier..)

Men nytankad med energi är det hockeymatch som gäller... Det blir spännade. Troy har ju inte varit på hockey i år så det blir spännade för både jag och han :-) Får hoppas han har lite ro i kroppen iaf :-)
Tindra är iaf laddad och längtar. Jag vet inte hur många gånger hon frågat idag när vi ska åka till hockeyn...

Så heja heja heja ....

see u soon...

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, vad skoj att se bilder...som alltid :)

Ni ser ju ut att ha det finemangs där borta! Så spännande!

Sköt om er och ha det så bra, ska speja på 24 norrbotten ;)

Kram!!

2010-11-23 @ 20:11:49
Postat av: Cicci

Vad roligt att höra att allt (de mesta iaf) är bra :) Och kul med bilder. Vad han växer lilla Troysan.

Tack igen för presenten. Den tidningen kommer att användas flitigt, hihi :)



Vi hörs snart.

Stor kram

2010-11-24 @ 08:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback