Söndag..

Känner mig lite pirrig idag..
Känner på mig det kanske blir en lite sämre match idag, men jag hoppas såklart jag har fel! (ja ni vet det har gått så himla bra de två sista.. så ja lite pirrigt känns det allt idag..)

Nu vankas det iaf snart lite shopping, sen hem svida om och ner på areanan för match sen lagmiddag.
Jisses hoppas de vinner, ja vilket som blir spännnade se hur den är.. Fast jag tar då inget för givet, mitt vad det är så är det ingen lagmiddag...ja ja.. middag blir det hur som helst...

Sen hem o snarka o sen tillbaka till svedala.. lovely!
Igår sa både jag o gubben att man nästan önskade att barnen var här, känner mig rätt less på att åka fram o tillbaka .. höger o vänster utan vill bara börja få en vardag..Men det ska bli grymt komma hem.
Dock kommer vi nog längta åt olika håll på torsdag.. Johan kommer nog ha megaångest över att åka tillbaka själv (de har de mer lärda berättat för honom om... första ggn man åker tillbaka själv) samtidgt som jag faktiskt kommer önska vi kunnat åka med..

Men det ska självfallet bli grymt få vara hemma. Speciellt som schweiz resan ser u då vi är borta från 16e -31a dec.. Så det blir mys mys mys nu när man är hemma!!!

Jag är iaf oerhört tacksam över de svenskar som finns här sen tidigare.. Jisses hur hade dett gått annars.. Nu börjar vi vara på banan och hänga med lite iaf...Men de är verkligen guld värda!! Oerhört imponerad över hur de klarade sitt första år spec paret och då främst tjejen som var på ett lite mindre ställe där typ ingne kunde engelska. Det är tufft jobbat! Jag antar det gjorde tjejen som redan var en "stor liten tjej" Ännu större.. Japp för är det nånstanns man växer och lär sig ta vara på sig själv så är det nog här.. En erfarenhet för livet helt klart!!


Johan har såklart redan lyckats med en dunderolig tabbe.... vad det är håller vi på ett tag till... ;-)
Jag skrattade iaf så jag nästan kissade i brallan, fan kunde inte sluta skratta.. först tyckte han väl det var si så där kul, men det slutade med att vi båda vred oss i soffan av garv..... :-)
Man kan ju lugnt säga han kommit ur garderoben ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback